Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & Chardonnay
Salentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & ChardonnaySalentein Pinot Noir & Chardonnay

Salentein Pinot Noir & Chardonnay

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

Testreszabás
19.799 Ft
Üzleti rend
Fényes címke a fotóval és a designnal
A legjobb borok, melyeket Önnek választott
A tökéletes ajándék minden borszeretőnek
Teljesítsd ajándékodat luxus fából készült bordobozban

Ajándékok leírása

További információ a borokról:
A Bodegas Salentein különleges története van. 1992-ben alapította a holland vállalkozó, Mijndert Pon (aki gazdag és híres volt a Volkswagen autók kereskedelmében). Úgy döntött, hogy felállít egy szőlőskertet az Andok egyik külső hegységére.
A szőlőültetvények az Alto Valle de Uco szívében találhatók, több mint 1200 méter magasságban. A talaj sziklás, és ez a földet jól elvezetik. Az éjszakák hűvösek az Andokból érkező hegyi levegő miatt, a napok naposak és melegek. A szőlőt kézzel betakarítják és a modern ismeretek és a legújabb technológiák felhasználásával dolgozzák fel. A magasság, a hűvös éjszakák és a meleg napsütéses napok ezt a bort erősen jellemzik. A Pon család vállalkozása a többit végzi. Egy egyedülálló borbodega, amely világszerte sikeres.

A Pinot Noirről:
Ez egy szép vörösbor. Valódi Salentein és egy igazi Pinot Noir egyben, jellegzetesen élénkvörös színű, és amit „gazdag bornak” nevezhet. Ízében megkülönböztethetjük a vörös gyümölcsök, fűszernövények, vanília és a tölgyfa hordók fa árnyalatait. Sima és lédús bor, teljes ízű és hosszú élettartamú.

A Chardonnay-ről:
Napos és aranyszínű fehérbor. Egy másik nagy név a mi választékunkban, a Chardonnay csúcsosztálya és a keresett márka megjelenítője: Salentein. Ebben a sima és pezsgő Chardonnay-ban megkülönböztethető a tökéletes egyensúly a gyümölcs és a fa árnyalatai között. A körte, a citrusfélék, a méz, a vaj és a karamell ízét is megkóstolhatja. Egy gazdag raklap tükröződik az Ön üvegében, teljes testtel és hosszú élettartammal.

Csodálkozz meg valakit, akinek szép választéka van a salentein boroknak, személyes címkével!

Lenyűgözze a legjobb barátait, partnereit, szüleit, kollégáit vagy (üzleti) kapcsolatait két finom borosüveggel egy gyönyörű fadobozban.

Tegye különlegesnek a jelenét, ha egyedi címkét hoz létre saját fotójával, szövegével vagy logójával! A személyes címke tervezése speciális fotószerkesztőnkkel gyors és egyszerű. Ingyenes ajándék kártyát is hozzáadhat a saját szövegéhez. Szállításunk gyors és megbízható.

A borot személyes fotócímkével vagy anélkül is megrendelheti. Fedezze fel a különböző borok élvezetét és minőségét, anélkül, hogy egy teljes doboz megvásárlására lenne szükség. Igazán meglepődj valakit azzal, hogy finom borválasztékot ad neki!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?