Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude Kaap
Oude KaapOude KaapOude KaapOude KaapOude KaapOude KaapOude KaapOude KaapOude Kaap

Oude Kaap

Kijelentem, hogy legalább 18 éves vagyok, és jogszerűen alkoholt vásárolhatok, a születési dátum: dd-mm-yyyy (kötelező)

Testreszabás
6.899 Ft
Üzleti rend
A design színes nyomtatásban, HD fotó minőségben
A legszebb minták a kiváló minőségű keménylemezen
Luxus mellkasi fenyőfa csúszó fedéllel és betétekkel
Beleértve a teljes méretű palackot a legjobb borokból

Ajándékok leírása

Valódi különleges kulináris ajándék minden fehérboros rajongó számára. Ez a ropogós fehérbor főleg Chenin Blanc és Colombar szőlőből készül, amelyet 15% Sauvignon Blanc egészít ki. Gazdag és frissítő íze van, tökéletes ebéd vagy könnyű étel.

A borról:
Chenin Blanc, Colombard és Sauvignon Blanc keveréke Az Oude Kaap borai a gyönyörű Franschhoek-völgyben találhatók, ahol 1693 óta a meredek Drakestein-hegység fontos szerepet játszott a minőségi borok előállításában. A birtokon belül a borkészítés is meghatározta, kitartást, szenvedélyt és innovációt alakított ki, és ezt az örökséget a bortermelők új generációja tiszteletben tartja.

Az Oude Kaap borok létrehozásakor a borászok a régió legjobb gyümölcsét használják, mivel a jó bor lényege a gyümölcs. Annak megállapításához, hogy melyik cuves-t kell kiválasztani az Oude Kaap borok számára, az e birtok borászai intenzív kapcsolatot tartanak a termelőkkel, és nagyon szigorú kiválasztási eljárást alkalmaznak.

Valódi különleges kulináris ajándék minden fehérboros rajongó számára. Ez a ropogós fehérbor főleg Chenin Blanc és Colombar szőlőből készül, amelyet 15% Sauvignon Blanc egészít ki. Gazdag és frissítő íze van, tökéletes ebéd vagy könnyű étel.

Ízletes palack Oude Kaap Fehér bor személyre szabott ajándékként!

Lenyűgözze a legjobb barátait, partnereit, szüleit vagy (üzleti) kapcsolatait egy szép üveg, tiszta fehérborral egy gyönyörű esetben, ingyenes ajándék kártyával! Igazán meglepő egy üveg finom bor! Tökéletes hétköznapi bor ebédre vagy könnyű ételre.

Tedd különleges ajándéknak az ajándékodat és tervezd meg saját luxus fadobozodat a neved vagy szövegeddel. Van egy nagy borválasztékunk. Itt minden bizonnyal talál egy finom bort egy szerencsés fogadónak. Választható minden ízléshez!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?