Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Van olyan szeretted akinek szívesen adnál vodka ajándékszett meglepetést? Fedezd fel az egyedi vodka ajándék választékunkat. Tökéletes vodka kedvelőknek.

Személyre szabott vodka és vodka ajándékdobozban

Ismer valakit, aki szereti a vodkát, és szeretné meglepni egy üveg vodkával, amelyet a megszokottól eltérő módon mutat be? A YourSurprise segítségével számos lehetősége van arra, hogy váratlan ajándékot adjon, és boldoggá tegyen valakit, aki fontos Önnek. Egy személyre szabott üveg vodka nemcsak a legmegfelelőbb ajándék annak, aki szereti ezt az italt, hanem szép ajándék lehet egy különleges alkalomra, például születésnapra, nyugdíjazásra vagy üzleti partnereknek szánt ajándéknak is. A mi vodkaválasztékunkat a szeszesital magával ragadó íze mellett a kiszerelés módja teszi egyedivé. Kiválaszthatja azt az ajándékcsomagolást, amelyik a legjobban megfelel az Ön vagy az ajándékozott igényeinek. Az üveg csomagolását testreszabhatja nyomtatással, gravírozással, vagy választhat egy gravírozott felespohárral ellátott dobozt.

Személyre szabott vodka csomagolás

Katalógusunkban három különböző típusú vodka közül választhat, és egy fából készült ajándékdobozt személyre szabhat egy fotóval és/vagy szöveggel. A csomagolás testreszabása nagyon egyszerű! Válassza ki a kedvenc vodkamárkáját a következők közül: - Smirnoff Vodka: a Smirnoff Vodka telt, friss ízével és lágy utóízével koktélokhoz vagy tisztán is fogyasztható. Alkoholtartalma 37,5%, és Angliában állítják elő. - Grey Goose Vodka: ha olyan vodkát keres, amely koktélokban és felesben is finom, akkor a Grey Goose Vodka a legmegfelelőbb választás. Alkoholtartalma 40%, és Franciaországban állítják elő. - YourSurprise Vodka: A sima és selymes textúrájú YourSurprise Vodka Hollandiában készül, alkoholtartalma 40%. Miután kiválasztotta a palackot, készítse el online a tervét, és alakítsa ki a Vodka ajándékdobozát egy fotóval és szöveggel. Bármilyen alkalomra rendelkezésre állnak kész minták, de egy vagy több fényképet is beilleszthet, és létrehozhatja saját kollázsát egy különleges névvel és/vagy üzenettel.

Vodka személyre szabott címkével

A YourSurprise vodkánk amellett, hogy személyre szabott csomagolásban ajándékként is finom, egyedi dizájnnal is kapható! Választhat olyan személyre szabott címkét, amely az egész palackot körbeöleli. A címkére nyomtathat egy tetszőleges, szerkesztőnkből kiválasztott mintát, de egy vagy több kedvenc fotót, nevet és/vagy szöveget is beilleszthet. Ezáltal a személyre szabott címkével ellátott vodka ideális eszköz arra, hogy üzenetet küldjön valakinek, aki fontos Önnek. A címkén például kinyilváníthatja szerelmét valakinek, vagy írhat egy üdvözlő üzenetet, vagy akár beillesztheti cégének logóját. Tipp: Tálalja a YourSurprise Vodkát nagyon hidegen, vagy keverje jéggel, amikor koktélt szolgál fel.

Vodka csomag gravírozott pohárral

Nyugaton a vodkát kis felespohárban, nagyon hidegen, lehetőleg jég nélkül szokás felszolgálni. Ha ismersz valakit, aki szívesebben fogyaszt egy feles vodkát egyenesen a fagyasztóból, mint egy koktélt, a YourSurprise Vodka Pack gravírozott pohárral tökéletes ajándék! Csak válassza ki a megfelelő pohárral ellátott csomagot, és válassza ki a vodkás pohárra személyre szabott szöveget. Online szerkesztőnkben egyedi minták közül választhatsz, megadhatsz egy nevet, szöveget és/vagy egy különleges dátumot. Így az ajándékozott különleges módon élvezheti kedvenc italát. Választhatja azt is, hogy külön vásárol egy gravírozott koktélpoharat, és a legjobb koktéljait vodkával tálalja.

személyre szabott szemüveg >> Vodka minden ízlésnek!

Tudta, hogy a hagyomány szerint a vodkát tisztán, jég nélkül kell felszolgálni? Ez a szeszes ital Kelet-Európából származik, de ma már a világ minden táján gyártják, és különböző módon szolgálják fel: felespohárban, de olyan koktélokban is, mint a Bloody Mary vagy a Sex on the Beach. A vodka a koktéloktól a felesekig bármilyen formában és ízben finom! A YourSurprise személyre szabott vodka minden ízlésnek megfelel, és egyedi ajándék, önmagában vagy mással kombinálva, például egy felespohárral vagy egy doboz csokoládépralinéval.