Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvel
Fából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvelFából készült push cart névvel

Fából készült push cart névvel

28.499 Ft
Üzleti rend
Bükk fa részekkel ellátott, nem szétválasztott bükk multiplex
A design, a kép tökéletes és színes
Unisex design
A legjobb gyermek ajándék a névvel

Ajándékok leírása

További információ a fa push cart-ről:
Fa típus: Nagyon erős és szétválogatásmentes nyír rétegelt lemez nyírfővel
Méretek teljes kosár: 54x40x29 cm
Méretek bin belül: 34,5 x 27 x 9,5 cm
Súly: ± 2200 gramm
Testreszabás: név / szöveg a kiváló minőségű laminált vinilfólián
Kor: 1 és felfelé
Extra: könnyen állítható kormányral. Rendeljen egy sor szórakoztató kinézetű színes hubcapsot is, amellyel a push cart-et használhatja.

A tanulás, hogy járni fog, sokkal szórakoztatóbb lesz, mint valaha, az egyéni fából készült tolókosárral.

Elvette az első kis lépéseit? Vagy szeretné meglepni valaki mást, egy igazán egyedi és személyes ajándékot? Ez a gyönyörű, fából készült push cart névvel tökéletes ajándék az 1 év feletti gyerekeknek. A legjobb dolog ez az egyéni tolókocsi, hogy személyre szabottan hozzáadhatja a szerencsés gyermek nevét a designhoz. Létrehozása a push cart elejére lesz nagyon erős, teljes színű vinil fóliára. Egy ilyen fantasztikus ajándék az ilyen gyerekeknek biztos, hogy minden születésnapi partiján vagy más alkalomnál lenyűgöző, vagy csak hogy megmutassa fia vagy lánya számára, hogy mennyire szeretsz őket.

A fa push cart elejére egy nevet vagy szöveget fogunk alkalmazni, de a tervezést még szórakoztatóbbá teheted, ha hozzáadod az egyik vidám szimbólumot. Az egyéni tolóautó nagyon erős nyír rétegelt lemezből készül, amely boldog, megszakítás nélküli játékhoz szétválik. És a gyönyörű semleges szín miatt nagyszerű ajándék mind a fiúk, mind a lányok számára. Kezdje személyre szabni a fából készült push cart-et nevével ma, és meglepődj egy kis ajándékot!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?