Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott Trixie fa babajárda

Raktáron
Szállítási lehetőségek
Klasszikus játék személyes érintéssel
Kiváló minőségű lézergravírozás
Fenntartható, személyes és egyedi

Ajándékok leírása

Bővebb információ a személyre szabott fa bébijáróról:
Márka: Trixie
Anyaga: kiváló minőségű 100% FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bükkfa
Méretek: 36,5 x 7,5 x 29 cm
Súly: 1500 gramm
Személyre szabási módszer: kiváló minőségű lézergravírozás
Személyre szabás: névvel vagy szöveggel

További információ:
- Minden festék vízbázisú és biztonságos a babák számára
- A fa természetes termék, ami azt jelenti, hogy ajándéka kissé eltérhet a példa- és előnézeti képektől
- 18 hónapos és idősebb gyermekek számára alkalmas

Technikai okokból nem lehet cirill, török vagy speciális karaktereket hozzáadni.

Bátorítsd életed kicsinyeit, hogy saját, fából készült sétakocsijukkal sétáljanak!

Egyedi, személyes ajándékot keres különleges alkalomra? Lopd el a show-t egy menő Trixie bébijáróval, amelybe a kicsi nevével van gravírozva! A személyre szabott fából készült séta nem csak újszülött köszöntésére, hanem születésnapra, keresztelőre és karácsonyra is nagyszerű ajándék.

A személyre szabott, fából készült séta nem akármilyen régi játék, a Trixie márka igazi mesterségbeli alkotása. kiváló minőségű 100% FSC ® minősítésű bükkfából készült. Ettől szép, erős és tartós. Ráadásul a kicsi bárhová magával viheti kedvenc játékait vagy bújós játékait, a be- és kirakodás minden mókája mellett. Ez még élvezetesebbé teszi a járás tanulását! Ami ezt az ajándékot még különlegesebbé teszi, az az Ön személyre szabása. Gravírozza a választott nevet vagy szöveget, és készítsen egy igazán egyedi ajándékot, amely évekig kitart.

Saját, fából készült bébijárda elkészítése egyszerű! Egyszerűen adja meg a választott nevet vagy szöveget online szerkesztőnkben, és adja le rendelését. Személyre szabását gondosan belegravírozzuk az ajándékba, mielőtt elküldjük az általad választott címre. Legyen szó születésnapról, babavárásról, karácsonyról vagy csak szórakozásról, ez a különleges ajándék mosolyt csal minden gyermek arcára. Légy vidám, kreatív és egyedi személyre szabott Trixie fából készült bébijárónkkal!

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?