Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott Trixie fa válogatókocka

9 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
Klasszikus játék személyes érintéssel
Kiváló minőségű lézergravírozás
Fenntartható, oktatási és személyes

Ajándékok leírása

További információ a személyre szabott fa válogatókockáról:
Márka: Trixie
Anyaga: kiváló minőségű 100% FSC-tanúsítvánnyal rendelkező bükkfa
Méretek: 15 x 15 x 15 cm
Súly: 750 gramm
Személyre szabás módja: jó minőségű gravírozás
Személyre szabás: névvel vagy szöveggel
Gravírozás színe: fa
Tartalma: válogatókocka, 4 állat és 12 alakzat, amely ki-be bemehet a kockába

További információ:
- Minden festék vízbázisú és biztonságos a babák számára
- A fa természetes termék, ami azt jelenti, hogy ajándéka kissé eltérhet a példa- és előnézeti képektől
- 18 hónapos és idősebb gyermekek számára alkalmas

Technikai okokból nem lehet cirill, török vagy speciális karaktereket hozzáadni.

Hagyd, hogy egy kicsi játékon keresztül tanuljon a saját fa válogatókockájával!

Ideje ajándékot találni unokaöcsédnek, szomszédodnak vagy legjobb barátod kicsijének. Olyan ajándékot szeretne adni, amiben sokáig örülni fognak, de egyben serkenti a fejlődést. Személyre szabott fa válogatókockánk tökéletes ajándék! Ez a játékos, oktató formadoboz lehetővé teszi a kicsi számára, hogy fejlessze finommotorikáját és szem-kéz koordinációját, miközben többet tanul a formákról és színekről. Ez a személyre szabható játék nagyszerű ajándék karácsonyra, babaváró alkalomra, vagy meglepheti vele saját kicsijét.

A személyre szabott Trixie fa válogatókocka kiváló minőségű 100% FSC ® minősítésű bükkfából készült, így nem csak szép, de fenntartható is. A válogató kocka, 4 aranyos állat és 12 forma végtelen szórakozást kínál. A legjobb pedig az, hogy a kockát a választott névvel vagy szöveggel személyre szabhatod, így igazán különleges ajándékot készíthetsz. A kiváló minőségű gravírozás biztosítja, hogy személyre szabottsága látható maradjon még órákon át tartó játékidő után is.

A saját Trixie fa válogatókocka elkészítése egyszerű! Egyszerűen adja meg a választott nevet vagy szöveget online szerkesztőnkben, és adja le rendelését. Személyre szabását gondosan belegravírozzuk az ajándékba, mielőtt elküldjük az általad választott címre. Legyen szó születésnapról, babavárásról, karácsonyról vagy csak szórakozásról, ez a játék mosolyt csal minden gyermek arcára. Légy vidám, kreatív és egyedi személyre szabott Trixie fa válogatókockánkkal!

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?