Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egy léggömbbel egyedülálló módon lephetsz meg valakit a születésnapján, egy évfordulón vagy bármilyen más különleges alkalomból. Fedezd fel a személyre szabható lufikínálatunkat, és készíts egyedi meglepetést belőlük fényképpel és/vagy felirattal.

Személyre szabott léggömbök saját fotóval és szöveggel

A léggömb egy igazán egyedi ajándék. A léggömbök vidám és színes megjelenésükről híresek. Segítenek szórakoztatóbbá tenni az eseményeket és mindenki arcára mosolyt csalnak. A gyerekek szeretnek a léggömbökkel játszani, csak vigyázni kell hogy el ne repüljenek. Dekorációs elemként is használhatók a partikon, de romantikus gesztusként is küldhetők, vagy ha jobbulást szeretnénk kívánni valakinek.

A lufik minden méretben színben és formában meglelhetők, mint például a nyomtatott léggömbök, szöveges léggömbök, szív alakú léggömbök ás saját képpel készült léggömbök is. Ha szeretnél küldeni valakinek egy szép léggömböt akkor jó helyen jársz. Itt a YourSurprise-nál egy valóban személyes léggömböt készíthetsz ajándékba. Hogy egy igazán eredeti és szórakoztató ajándékot szeretnél készíteni, válaszd ki a mintát, töltsd fel a kedvenc képed, adj hozzá szöveget és kész is. Biztosan nagy meglepetést szerzel vele.

Tippek léggömbös ajándék küldéséhez

Az léggömb bizonyára nagyszerű ajándék minden alkalomra, például ha gratulálni szeretnél, köszönetet mondani, jobbulást kívánni vagy elnézést kérni. Nagyszerű dísze lehet egy babzsúrnak és remek esküvői és születésnapi dekoráció. A lehetőségek végtelenek.

A YourSurprise által kínált szórakoztató léggömbök széles választékában biztosan megtalálod a neked megfelelőt. A léggömbök bármilyen alkalomra testreszabhatók. Keresd meg hogy, milyen minta illik a legjobban az alkalomhoz, válassz egy képet vagy szöveget, és alkoss egy egyedülálló ajándékot. A YourSurprise személyre szabott léggömbjeivel különleges lesz a meglepetés!

Tip: Baba léggömb képekkel

Kisbaba született a családban vagy ismerősi körödben? Ötletes módon szeretnéd üdvözölni az újszülöttet? Lepd meg őket egy egyedi léggömbbel! Tökéletes dísze lehet a babzsúrnak. Tölts fel egy aranyos fényképet az újszülöttről, válaszd ki a megfelelő babás mintát és tervezz egy imádnivaló léggömböt. Egy ilyen léggömb ajándék igazán különleges meglepetést szerez, hiszen mindenki tudomására hozza hogy az újszülött megérkezett! Ha nincs még fényképed az újszülöttről gratulálhatsz a büszke szülőknek egy léggömbbel. Mi egyenesen az otthonukba szállítjuk az ajándékodat.

Tip: Jobbulást kívánó léggömb

Nem jó érzés betegnek lenni, de megpróbálhatjuk jobbá tenni egy vidám jobbulást kívánó ajándékkal. Biztosan jobban érzi magát majd tőle! Ez a különleges ajándék biztos enyhülést hoz a fájdalomra és mosolyt csak az arcokra. A léggömb lehet kerek vagy szív alakú, képes vagy szöveges, mint például: ‘Jobbulást kívánunk és ölelünk’! Egy léggömb küldése egyedülálló módon fejezheti ki hogy gondolunk rá, és aggódunk érte. Fontos hogy tudja sokat jelent nekünk és azt szeretnénk, hogy ajándékunktól jobban érezze magát!