• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Fajátékok

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott fajátékok

A legjobb személyre szabott fajátékokat kínáljuk itt a YourSurprise-nál. Mind a lányok, mind a fiúk órákig szórakozhatnak ezekkel a csodálatos játékokkal. Van egy gyönyörű, fehér babakocsi, egy menő fa rakodó kerékpár, valamint egy kissé idősebb gyermekek számára a fa bicikli és tricikli. Azok számára, akik most kezdik megtenni az első lépéseket van egy kedvező faautónk.

Az összes fajáték testreszabható egy választott névvel. Válassz az online szerkesztőnk különböző szórakoztató mintái közül, és adj hozzá egy nevet. Ezután nagy gondossággal és figyelemmel elkészítjük a fajátékhoz a testreszabást, amelyet a címzett hosszú ideig élvezhet.

Fa babakocsi

Ha a kislány szereti a babákat mindenhová magával vinni, akkor gyönyörű fa babakocsi ideális a számára. Képes lesz eljátszani a büszke szülő szerepét, miközben sétál, és bármikor magához ölelheti a babákat. Tedd valóban egyedülállóvá a babakocsit, add hozzá a gyermek nevét az egyik szórakoztató mintához. A fa babakocsi erős nyírfa lemezből készül, bükkfa részletekkel, fényes fehér kivitelezésben. A fa babakocsi már 1 éves kortól alkalmazható.

Fa tricikli

A személyre szabott fa tricikli gyönyörű ajándék, melynek elején vagy oldalán szerepel a címzett neve. Az ülés állítható, ami azt jelenti, hogy a gyermek hosszabb ideig élvezheti azt. A tricikli ajánlott már 1,5 - 2 éves kortól.

Fa kerékpár

A menő fából készült egyensúlyozó kerékpárunk két kerékkel rendelkezik és olyan gyermekek számára alkalmas, akik gyakorolják az ensúlyozó képességeiket. A fa egyensúlyozó kerékpár 1 től 4 éves korig alkalmas.

Fából készült rakodó kerékpár

Fa kerékpárhoz rakomány is hozzáadható. Ez a termékünk egy igazi látványosság és elegendő hely van benne néhány játékhoz. Ez sokkal szórakoztatóbbá teszi a játékot! A fa rakodó kerékpár 1 éves kortól alkalmazható.

Fa autó

Fa toló autónk nem akármilyen régi autó! Négy kereke, kormánya van, és alkalmas játékok tárolására is. Ez a fából készült, tolható autó segít gyermekének megtanulni, hogyan tologassa, vezesse és tárolja el a játékaikat; 3 az 1-ben. A fa toló autó 10 hónapos és annál idősebb gyermekek számára alkalmas.

Fából készült kis szekér

Ha egy retro hangulatú ajándékot keresel, a fa taliga a legjobb választás. A rekesz mérete kb. 35 x 27 x 9,5 cm, ami azt jelenti, hogy rengeteg játékot képes tárolni. Hozzáadhatod a választott nevet és kész is. A fa szekér alkalmas 1 éves vagy annál idősebb gyerekek számára.

További információ a személyre szabható fajátékokról

Minden fajátékunk masszív, szilánk nélküli nyír rétegelt lemezből készül, bükkfa részekkel. Személyre szabhatod az összes játékot, egyszerűen csak adj hozzá egy nevet az online szerkesztőnkben, különféle szórakoztató minták közül választhatsz a tökéletes kivitelezés érdekében. Ezután a YourSurprise nagy gondossággal és precizitással rányomja a tervét a fajátékra, létrehozva egy gyönyörű ajándékot, amely nemcsak szórakoztató, de tartós is.