• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden Kirakós játék ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 284 vélemények
Gézártné..
tovább 24-10-21

"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok mindennel. Biztosan fogok még Önöktől rendelni . "

10 / 10
Viktória
tovább 24-10-21

"gyors,minden rendben volt "

10 / 10
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10

Személyre szabott puzzle saját fotóval

Szeretsz kirakóst játszani, vagy van ilyen ismerősöd? Készíts személyre szabott puzzlet, amelyen a kiválasztott fénykép vagy akár fotókollázs szerepel! Neked is jó szórakozás lehet, de ajándéknak is tökéletes. A YourSurprise-nál 30, 96, 250, 500, 1000 és 1500 darabos kirakósokat rendelhetsz.

Fotókirakós a saját fényképeddel

Ha eredeti ajándékot keresel egy barátodnak, édesanyádnak, feleségednek vagy akár saját magadnak, ne keress tovább: készíts el saját kirakósodat, amelyet a kiválasztott fotóval/fotókkal és/vagy felirattal személyre szabhatsz. Számos különböző fotókirakós közül választhatsz, különböző darabszámokkal, így mindenki megtalálja a számára ideálisat. Egyedi ajándék minden alkalomra. A szerkesztőprogramban pillanatok alatt megtervezheted a kirakóst, és a YourSurprise precízen, nagy gondossággal kinyomtatja neked.

Hány darabból áll?

Tudtad, hogy az 1000 darabos kirakósok 12 éves kortól ajánlottak? Az biztos, hogy leköti majd őket egy ideig! Ha egy kicsit nehezíteni szeretnéd a feladványt, válassz olyan fényképet, amelyen sok ismétlődő szín vagy minta található.

Mennyire nehéz kirakni?

Az biztos, hogy egy 23 darabos kirakóst viszonylag gyorsan össze lehet rakni. Minél több darabból áll, annál nehezebb, ugye? Nos, ez nem feltétlenül igaz.
Egy bonyolult fotót ábrázoló 500 darabos kirakóst nehezebb kirakni, mint egy egyszerűbb fényképet tartalmazó 1000 darabosat. A nehézség tehát nemcsak a darabszámtól függ, hanem a választott képtől is.

Mennyi időbe telik egy 1000 darabos játék kirakása?

Nehéz megmondani, pontosan mennyi idő kell egy 1000 darabos kirakóshoz. Egy 2017-es versenyen részt vevő 4 fős csapat tartja a rekordot: 1 óra, 29 perc és 30 másodperc alatt teljesítették a feladatot!

Tippek a kirakóshoz

Milyen technikával érdemes nekiállni egy kirakósnak? Először a szegélyeket érdemes kirakni, vagy szín szerint szét kell válogatni a darabokat? Sokan arra tippelnének, hogy a szegélyekkel kell kezdeni, de a szakértők szerint érdemes előbb szín szerint rendezni a darabokat. Így két legyet üthetünk egy csapásra, mivel válogatás közben egyben a szegélyeket is megtaláljuk.