Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Mindenképpen megérdemel egy különleges karácsonyi ajándékot! Fedezd fel fantasztikus karácsonyi ajándékainkat barátnődnek, legjobb barátnődnek, édesanyádnak, húgodnak vagy más különleges nőnek az életedben itt.

177 Ajándékok

48 ajándékot láttál a 177 -ból/-ből.

Karácsonyi ajándékok neki

A karácsony az év különleges időszaka, amikor mindenki összejön, hogy szeretteivel együtt élvezze az ünnepeket, hogy megmutassa nekik, mennyire fontosak számára. A karácsony sokszor sok előkészületet igényel, és az ételeken és a dekoráción kívül a legfontosabb az ajándékozás. Kihívás lehet mindenki számára megtalálni a tökéletes ajándékot, de megéri, és még szórakoztató is lehet! Tudd, hogy akár nagy, akár kicsi ajándékra készülsz, a gesztus és a mögötte rejlő gondolat számít.

Gondoljon a preferenciáira, érdeklődési köreire, hobbijaira, és használja ezt az információt egy eredeti ajándék elkészítéséhez, amely igazán meg fogja lepni. Szívből jövő ajándék, amely megmutatja, mennyire szereted őt.

A YourSurprise az a hely, ahol eredeti, egyedi ajándékokat keresel, mert minden ajándék pillanatok alatt személyre szabható egy tetszőleges fotóval, névvel és/vagy személyes üzenettel! Lepje meg élete összes nőjét saját, személyre szabott ajándékkal, és csaljon széles mosolyt az arcára idén karácsonykor.

Eredeti karácsonyi ajándékok barátnődnek, feleségednek vagy partnerednek

A karácsony a tökéletes alkalom arra, hogy megmutassa szeretetét és elismerését barátnője, felesége vagy partnere felé. Nagyon sokféleképpen készíthetsz nagyszerű eredeti ajándékot! Ha klasszikusra vágysz, nézd meg ékszerajándékainkat, melyeket fotóval és/vagy szöveggel egyenként is személyre szabhatsz! Például mit szólna egy gyönyörű medálhoz a felesége karácsonyi ajándékaként! Mindig magával viheti, és nagyszerű emléke lesz az együtt töltött különleges karácsonynak!

Romantikus karácsonyi ajándékok a feleségnek

A szerelmet nemcsak Valentin napon ünneplik, hanem minden nap, különösen karácsonykor, amikor mindenki édesebb és kedvesebb. Ajándékozz különleges karácsonyi ajándékot fantasztikus feleségednek, aki a boldogság és a legnehezebb pillanatokban is melletted van. Annyi együtt töltött év után talán hiányoznak az ötleteid… hagyd magad inspirálni a tanácsainkon; biztosak vagyunk benne, hogy képes lesz meglepni jobbik felét. A csokoládé és a vendégkönyv a legnépszerűbb ajándékok közé tartozik, amelyekkel biztonságban lehet. Oldalunkon könnyedén személyre szabhatja karácsonyi ajándékát felesége számára. További ötletekre van szüksége? Tekintse meg oldalunkat: ajándékok neki

Karácsonyi ajándékok húgának

A nővérekkel gyakran kicsit furcsa a kapcsolat, egyszerre szeretjük és gyűlöljük egymást... de a végén az a szerelem, amit érzel, erősebb minden másnál! Mutassa ki szeretetét fiatalabb vagy idősebb nővére iránt egy nagyszerű karácsonyi ajándékkal. Nem tudja, mit adjon? Ne aggódjon, a YourSurprise segítségével minden pénztárcának megtalálja a tökéletes ajándékot! Készítsen egyedi karácsonyi ajándékot a nővérének, adjon ajándékba gyönyörű csokoládét kedvenc gyerekkori fotónkkal.

Karácsonyi ajándékok anyának

Az anyák mindig rohangálnak, és mindenkiről gondoskodnak, így a karácsony tökéletes alkalom arra, hogy szeretettel és megbecsüléssel árasszuk el. Széles ajándékválasztékunkkal igazán meglepheti őt, bármilyen ajándékot is szeretne adni. Mit szólnál egy szép vászonhoz a kedvenc családi fotóival. Nézz szét és válaszd ki a tökéletes ajándékot édes, szorgalmas anyukádnak!

Egyedi karácsonyi ajándékok nagymamának

A karácsonyi ajándékot megérdemlők listája még biztosan nem készült el, mert a nagymamának is csatlakoznia kell! Ha szeretné megköszönni a nagymamának azt az időt, amit az unokákra vigyázott, egy személyre szabott karácsonyi ajándék a tökéletes módja ennek. Mit szólna egy személyre szabott fotóalbumhoz, amelyben az egész család fényképei szerepelnek? Vagy ha minden nap elfogyaszt egy csésze teát, meglepheti saját fa teásdobozával, amelyen a neve gravírozása és/vagy tetszés szerinti édes üzenete van. Természetesen személyre szabott teáspohárra is van lehetőség tetszés szerinti névvel és/vagy szöveggel!

Karácsonyi ajándékok kollégáknak

Ha szeretné meglepni azt a kolléganőt, aki mindig csevegni szeretne, vagy akinek történetesen mindig egyszerre kell a kávéfőzőhöz mennie, lepje meg egy személyre szabott bögrével fényképpel, vicces idézettel vagy a nevével, és minden nap eszébe jutott a barátságod.

Személyre szabott karácsonyi ajándékok élete összes nőjének

Biztosak vagyunk benne, hogy annyi csodálatos nő van az életedben, hogy még sokan vannak, akik valami aprósággal meglephetnek ezen a karácsonyon. Egy személyes ajándék elkészítése a YourSurprise-nél szinte nem vesz igénybe időt, de megmutatja a megajándékozottnak, hogy odafigyelsz arra, hogy valami különlegeset készíts neki. Bárkit is választasz, hogy meglepj egy személyre szabott karácsonyi ajándékkal, garantáltan széles mosolyt csalsz az arcára!

Karácsonyi ajándékok a legjobb barátoknak és barátoknak

Az egyik ajándék, amelyet soha nem hagyhat ki az ünnepek alatt, az a legjobb barátja. Hiszen ő mindig melletted van, és kihasználhatod a karácsonyt, hogy egy különleges karácsonyi ajándékkal köszönd meg neki. Végül nagyon kevés kell ahhoz, hogy boldoggá tegyük, egy karácsonyi ajándék a közös fotóddal vagy egy olyan üzenettel, amely megérti, mennyire fontos ez neked. Azonban tarthat egy kis költségvetést, és készíthet karácsonyi ajándékot barátainak, amely eredeti és élvezhető. Sok karácsonyi ajándékötletünk van barátainak, például egy pohár bor a névvel, egy üveg finom cukorka vagy egy keret az utolsó közös utazás fotójával.

Karácsonyi ajándékok anyósnak

Gondoltál már minden ajándékra másoknak, de az anyósnak szóló ajándék hiányzik? Nyilvánvalóan nem akar rossz benyomást kelteni azzal, hogy az utolsó pillanatban ajándékkal jelentkezik. Nem könnyű megtalálni a megfelelő ajándékot az anyósnak, de mi tudunk segíteni! Az anyós kedvenc karácsonyi ajándékai közé tartoznak az otthonhoz, a főzéshez és a szépséghez kapcsolódó ajándékok. Személyre szabott karácsonyi bálokat ajánlunk gyönyörű fotókkal; fantasztikus kötény újrahasznosított bőrből, így anyósa remekül fog kinézni a konyhában; vagy egy eredeti wellness ajándékkészlet törölközővel.

Top 10 karácsonyi ajándék neki, ami lenyűgözi őt

Elakadtál azon, hogy mi lehet a tökéletes karácsonyi ajándék életed különleges nőjének? Akár a feleségedről, barátnődről, édesanyádról, húgodról vagy barátodról van szó, a megfelelő ajándék megtalálása néha megterhelő lehet. De ne aggódj, mi gondoskodunk rólad! Íme, egy jól összeválogatott lista a 10 legjobb karácsonyi ajándékról, amelyek biztosan lenyűgözik őt.

 1. Luxus Spa ajándékcsomag: Egy gyűjtemény nyugtató fürdő- és testápolási termékekből, amelyek segítenek neki egy hosszú nap után kikapcsolódni.
 2. Személyre szabott ékszerek: Egy gyönyörű ékszer, amelybe belegravírozták a monogramját vagy egy különleges dátumot, biztosan megérinti a szívét.
 3. Személyre szabott táska: Egy stílusos és kényelmes kiegészítő, amelyben útközben is tarthatja a legszükségesebb dolgait. A személyes érintés érdekében a nevét vagy monogramját is rányomtathatod.
 4. Személyre szabott fényképalbum: Töltse meg közös emlékeik képeivel, így örökre megőrzendő ajándék lesz.
 5. Személyre szabott óra: Egy személyre szabott óra nem csak az otthoni dekoráció nagyszerű kiegészítője lenne, hanem minden alkalommal, amikor ellenőrzi az időt, rád is emlékeztetné.
 6. Egy üveg bor személyre szabott címkével: Ha szereti a jó bort, egy üveg személyre szabott címkével ellátott palack egyedi és figyelmes ajándék. A címkét személyre szabhatod egy kedves üzenettel vagy egy fontos dátummal.
 7. Fürdőköpeny névvel: Egy kényelmes fürdőköpeny a nevével hímzett névvel különlegesnek és kényeztetettnek érezné magát.
 8. Gyapjú fotótakaró: Ez egy kényelmes és meleg ajándék, amelyet imádni fog. Tökéletes a hűvös téli éjszakákra. Ráadásul személyes jelleget is adhatsz neki, ha egy kedvenc fényképét nyomtatod rá.
 9. Gravírozott fehérboros pohár: Nagyszerű ajándék a bor szerelmeseinek. Belegravíroztathatja a nevét vagy egy különleges üzenetet. Minden alkalommal, amikor belekortyol kedvenc fehérborába, eszébe jut majd az Ön figyelmes ajándéka.
 10. Személyre szabott poszter akasztóval: nagyszerű dekoráció az otthonába vagy az irodájába egy személyre szabott fotóval vagy dizájnnal.

Ne feledje, hogy a gondolat és az erőfeszítés, amit a tökéletes ajándék kiválasztásába fektetett, az, ami igazán különlegessé teszi őt idén karácsonykor.

Milyen megfizethető karácsonyi ajándékok vannak neki?

A tökéletes ajándék kiválasztásának nem kell lyukat égetnie a zsebedbe, ha életed különleges nőjének szeretnél ajándékot adni. Rengeteg megfizethető karácsonyi ajándék létezik, amelyek egyszerre átgondoltak és pénztárcabarátok. Különben is, a gondolat a lényeg, nem igaz? Néhány ötlet: egy személyre szabott fotóalbum, hogy összegyűjthessétek a kedvenc közös emlékeiteket; egy kulcstartó, hogy a kulcsait tárolhassa, és soha többé ne veszítse el, egy gravírozott koktélpohár egy szöveggel, hogy mindig, amikor a kedvenc italát kortyolgatja; egy fatábla egy felejthetetlen emléket ábrázoló fényképpel...

Milyen egyedi karácsonyi ajándékok vannak nőknek?

Az egyedi ajándékok azok, amelyek hatást gyakorolnak a címzettre. Ezek lehetnek olyan karácsonyi ajándékok, amelyeket még soha nem látott, olyan ajándékok, amelyek felidéznek egy emléket, szórakoztató ajándékok, amelyek megnevettetik, vagy általában valami, ami mosolyt csal az arcára, és tudatja vele, hogy mennyit jelent Önnek. Idén tegye igazán egyedivé a karácsonyi ajándékát az életében élő nőnek a személyre szabással. Néhány egyedi ajándék lehet: egy vicces és stílusos plüss teddy táska névvel, egy kimonó szöveggel; egy pár kényelmes papucs egy fotóval; egy személyre szabott fogó, egy csokoládészív ehető fotóval.

Milyen karácsonyi ajándékokat adhatsz egy olyan nőnek, aki szeret utazni?

Ha barátja vagy partnere szeret utazgatni, a karácsony a tökéletes alkalom az évben, hogy támogassa kalandjait. Gondoljon egy vicces, személyre szabott poggyászra vagy egy csomagcímkére, amelyen az összes adatát feltüntetheti (így nem fogja elveszíteni a poggyászt a sok utazása során). Más menő karácsonyi utazási ajándékok számára egy jegyzetfüzet, hogy feljegyezze az összes kalandját, vagy egy személyre szabott bakancslistás könyv.

Továbbá, a következő utazására szánt ajándékok, mint például egy vicces nyomtatott póló vagy egy strandtörülköző.

Milyen karácsonyi ajándékok vannak egy olyan nőnek, aki szeret főzni?

Ha az Ön hölgye a ház mesterszakácsa, tegye a karácsonyát egy egyedi konyhai eszköz megajándékozásával. Néhány karácsonyi ajándékötlet neki?

 • Fából készült késtömb gravírozással és késválasztékkal
 • Vágódeszka az összes előkészülethez és ételkiszolgáláshoz
 • Egy bbq szett szerszám
 • Bors és só gravírozott őrlő

Milyen karácsonyi ajándékokat adhatsz egy ékszerrajongó nőnek?

A tökéletes karácsonyi ajándékot keresed az ékszereket imádó nőnek az életedben? Az ékszerek időtlen ajándékok, amelyek mindig csillogóvá teszik a megajándékozott szemét. Melyek lehetnek tehát a legjobb ékszerlehetőségek, amelyeket idén karácsonykor érdemes megfontolni? Gondoljon egy gravírozott nyakláncra a monogramjával; egy gravírozott bőrkarkötőre; egy karperecre; egy szív alakú nyakláncra egy gravírozott fotóval; egy fából készült gravírozott órára.

Milyen karácsonyi ajándékokat adhatsz neki, ha szereti a fitneszt?

Megrekedtél, hogy mit vegyél karácsonyra a fitneszkedvelő hölgynek az életedben? Nem számít, hogy jógakirálynő, futásrajongó vagy edzőtermi nyuszi, a fitneszhez kapcsolódó ajándékok világa létezik, amelyeket biztosan szeretni fog. Íme néhány kiváló karácsonyi ajándékötlet neki: személyre szabott vizes palack, hogy az edzés közben is hidratált maradjon, nyomtatott póló egy vicces idézettel; tornazsák egy fotóval; bőr hátizsák, amelyben minden holmiját tárolhatja.

További karácsonyi ajándékok az inspirációjához:

A legeredetibb karácsonyi ajándékok nőknek

Ho ho ho ho, eredeti karácsonyi ajándékot keresel a feleségednek? Régóta boldog házasságban élsz, és egyre nehezebbnek találod, hogy olyan karácsonyi ajándékot találj ki, ami igazán tetszene neki? Elvitted már vacsorázni, parfümöt adtál neki, és meghitt karácsonyi ruhákkal kedveskedtél neki. Idén szeretnél valami személyes ajándékot, amivel meglepheted őt, és megmutathatod neki, mennyit jelent neked. Történetesen mi a nőknek szánt személyre szabott karácsonyi ajándékok szakértői vagyunk, termékeink végtelen lehetőségeket kínálnak! Kiválasztottuk az idei karácsony kötelező darabjait, amelyek garantáltan mosolyt csalnak az arcára:

 • Az Ön által tervezett, kiváló minőségű fotókkal ellátott karácsonyi gömb, amely tökéletes kiegészítője bármelyik fának.
 • Ehető tintával nyomtatott csokoládé; finom csemege a karácsonyi vacsora után.
 • XXL bögre fotókollázzsal; remek módja annak, hogy felidézze a szép emlékeket, miközben élvezi a csészéjét.
 • Dekoratív fa fotócsempe egy fotóval; a meleg, elegáns fa karácsonyi hangulatot varázsol minden térbe.
 • Gravírozott rozsdamentes acél borhűtő; tökéletes módja annak, hogy karácsonyi borát a megfelelő hőmérsékleten tartsa.

Rendelje meg karácsonyi ajándékát feleségének vagy partnerének karácsony előtt, majd dőljön hátra és pihenjen a zsúfolt karácsonyi szezonban. Jól hangzik, igaz?

A legjobb megfizethető karácsonyi ajándékok neki egy kisebb költségvetésből

Ha idén kicsit szűkösebb a költségvetésed, vagy egyszerűen csak egy kis apróságot keresel egy női barátodnak, kollégádnak vagy ismerősödnek, nézd meg költségvetés-barát karácsonyi ajándékainkat neki:

 • Egy borosüvegdugó a legjobb fényképeddel
 • Személyre szabott kompakt tükör
 • Egy készlet mókás szív alakú mágnesek
 • Egy üveggyertya az Ön személyre szabásával
 • Gravírozott Aperol Spritz vagy borospohár
 • Gravírozott fa palacknyitó

Karácsonyi ajándékok neki, amelyek nem fogják megtörni a bankot

Ha a költségvetésed egy kicsit magasabb, de még mindig szeretnéd kézben tartani a dolgokat, nézd meg az alábbi karácsonyi ajándékokat neki:

 • Személyre szabott lámpa névvel és/vagy szöveggel
 • Egy pár fotózokni
 • Egy személyre szabott termosz bögre
 • Válogatott karácsonyfadíszek
 • Egy személyre szabott, a legfinomabb csokoládéval töltött ajándékdoboz.
 • Egy fényképes óra