• Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
miffy
Miffy nyuszi - Gyermek evőeszközök
Miffy nyuszi - Gyerek kötény
Miffy nyuszi - Konyhai kötény
Miffy nyuszi - Kenyérsütő
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 197 vélemények
Szilvia
tovább 31-03-21

"Nagyon elégedett vagyok, a termék minősége kifogástalan, a szállítás nagyon gyors volt. Gondosan volt.."

10 / 10
Prónai
tovább 30-03-21

"Nagyon gyorsan megérkezett, köszönöm! A csomagolás is rendben volt! "

10 / 10
Gyöngyi
tovább 28-03-21

"A kézbesítése javíthatnának. A Futar azon a napon hozta a csomagot amit írtam a megrendelésekor hogy.."

10 / 10

miffy

A miffy 1955-es születése óta a nyuszi ellopta a szívünket. miffy világhírű. Sokan nőttünk fel a miffy és barátai kalandjairól. Az illusztrációk gyönyörű egyszerűsége és a nyuszi édes és ártatlan személyisége egy nyerő kombináció. Mert ki nem szereti a miffyt? Ezért a miffy témájú ajándékok minden korosztály számára népszerűek! Személyre szabhatja a miffy ajándékot egy névvel vagy fényképpel, hogy szórakoztató és személyes ajándék legyen.

Miffy táska

Te vagy a gyereked nagy miffy rajongók? Hozd magad és családod mindenhol! A miffy bevásárló táskák szuper szórakozást tesznek az élelmiszerboltba. Kinyomtathatja a nevét a táskájára, vagy válassza ki a kedvenc fotóját, hogy hozzáadja a különleges miffy designt. Ezek a miffy táskák nemcsak a bevásárló táskát jelentik, hanem tökéletes zsákot biztosítanak az alvónapok, a napközi és az iskola számára. Adja meg ezt a gyönyörű miffy táskát ajándékként egy gyermeknek vagy egy barátnak, születésnapi, baba zuhanyzónak vagy az iskolai ajándéknak.

Miffy telefontok

Egyedülálló és személyes ajándékot keres? Adja meg a miffy rajongónak egy eredeti miffy telefontokot ! Ez a jelen biztosítja, hogy a telefon mindig biztonságos legyen, és egyszerre szuper aranyosnak tűnik. A miffy telefonok különböző telefonmodellekhez és különböző kivitelekhez kaphatók. A telefonos tokok stílusos, fehér vagy fekete színben kaphatók. Adja hozzá a nevét a designhoz, hogy személyes ajándék legyen. Minden miffy rajongó megmutatja ezt az egyedülálló telefont, bármi esélyt kap!