• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10

Személyre szabott léggömbök saját fotóval és szöveggel

A léggömb egy igazán egyedi ajándék. A léggömbök vidám és színes megjelenésükről híresek. Segítenek szórakoztatóbbá tenni az eseményeket és mindenki arcára mosolyt csalnak. A gyerekek szeretnek a léggömbökkel játszani, csak vigyázni kell hogy el ne repüljenek. Dekorációs elemként is használhatók a partikon, de romantikus gesztusként is küldhetők, vagy ha jobbulást szeretnénk kívánni valakinek.

A lufik minden méretben színben és formában meglelhetők, mint például a nyomtatott léggömbök, szöveges léggömbök, szív alakú léggömbök ás saját képpel készült léggömbök is. Ha szeretnél küldeni valakinek egy szép léggömböt akkor jó helyen jársz. Itt a YourSurprise-nál egy valóban személyes léggömböt készíthetsz ajándékba. Hogy egy igazán eredeti és szórakoztató ajándékot szeretnél készíteni, válaszd ki a mintát, töltsd fel a kedvenc képed, adj hozzá szöveget és kész is. Biztosan nagy meglepetést szerzel vele.

Tippek léggömbös ajándék küldéséhez

Az léggömb bizonyára nagyszerű ajándék minden alkalomra, például ha gratulálni szeretnél, köszönetet mondani, jobbulást kívánni vagy elnézést kérni. Nagyszerű dísze lehet egy babzsúrnak és remek esküvői és születésnapi dekoráció. A lehetőségek végtelenek.

A YourSurprise által kínált szórakoztató léggömbök széles választékában biztosan megtalálod a neked megfelelőt. A léggömbök bármilyen alkalomra testreszabhatók. Keresd meg hogy, milyen minta illik a legjobban az alkalomhoz, válassz egy képet vagy szöveget, és alkoss egy egyedülálló ajándékot. A YourSurprise személyre szabott léggömbjeivel különleges lesz a meglepetés!

Tip: Baba léggömb képekkel

Kisbaba született a családban vagy ismerősi körödben? Ötletes módon szeretnéd üdvözölni az újszülöttet? Lepd meg őket egy egyedi léggömbbel! Tökéletes dísze lehet a babzsúrnak. Tölts fel egy aranyos fényképet az újszülöttről, válaszd ki a megfelelő babás mintát és tervezz egy imádnivaló léggömböt. Egy ilyen léggömb ajándék igazán különleges meglepetést szerez, hiszen mindenki tudomására hozza hogy az újszülött megérkezett! Ha nincs még fényképed az újszülöttről gratulálhatsz a büszke szülőknek egy léggömbbel. Mi egyenesen az otthonukba szállítjuk az ajándékodat.

Tip: Jobbulást kívánó léggömb

Nem jó érzés betegnek lenni, de megpróbálhatjuk jobbá tenni egy vidám jobbulást kívánó ajándékkal. Biztosan jobban érzi magát majd tőle! Ez a különleges ajándék biztos enyhülést hoz a fájdalomra és mosolyt csak az arcokra. A léggömb lehet kerek vagy szív alakú, képes vagy szöveges, mint például: ‘Jobbulást kívánunk és ölelünk’! Egy léggömb küldése egyedülálló módon fejezheti ki hogy gondolunk rá, és aggódunk érte. Fontos hogy tudja sokat jelent nekünk és azt szeretnénk, hogy ajándékunktól jobban érezze magát!