Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartó
Acyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartóAcyrlic fénykép kulcstartó

Acyrlic fénykép kulcstartó

Összeg
3.199 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a nyomtatott kulcstartókról:
Mennyiség: 3 db
Anyag: kiváló minőségű, karcálló műanyag
Testreszabás: kétoldalas fénykép
Nyomtatás: élénk tisztaság és teljes szín
A kulcstartó mérete: 4,1 x 9 x 0,6 cm
Nyomtatási méret: 3,5 x 4,4 cm

Legyen személyre szabott egyedi kulcstartók, amelyek mindkét oldalra nyomtatnak

A barátnőd mindig elveszíti a kulcsát? Vagy talán meg akarja lepni az unokaöccsét, hogy gratuláljon neki a vezetői engedély megszerzéséért. A személyre szabott kulcstartó a tökéletes ajándék. A kedvenc fényképeinket 2-en vehetjük fel a kulcstartókon. Ezek egy igazán szép háziasító ajándékot, vagy egy szép kis csecsebecsét, hogy gyermekei vagy unokái látogassanak el. Vagy nyomtassa ki a cég logóját. A kulcstartó ezután ideális üzleti ajándékot nyújt ügyfeleinek vagy más promóciós célú felhasználásnak. Vagy használja mind a 3 kulcstartót függőként a saját gombjaira - a lehetőségek végtelenek.

A kulcstartók kiváló minőségű karcálló műanyagból készülnek, és könnyen ellenállnak a durva kezelésnek. A személyes fénykép kulcstartó kialakítása nagyon egyszerű. Egyszerűen töltse fel kedvenc fényképeit a felhasználóbarát szerkesztőbe. Az egyedi szűrők használatával bármilyen módon szerkesztheti a fényképet. Akkor dolgozunk. Kiváló minőségű nyomtatást készítünk a designról, élénk tisztasággal és ragyogó színekkel, és az eredményül kapott alkotást a kiválasztott kulcstartók számába helyezzük. Készítse el saját egyedi készletét!

Ha különböző mennyiségeket szeretne rendelni, kérjük, forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?