Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőrönd
Princess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőröndPrincess Traveler fénykép bőrönd

Princess Traveler fénykép bőrönd

típus
30.099 Ft
Üzleti rend
A legkiválóbb nyomtatás a legjobb anyagra
Kiváló minőségű cipzárral és 4 görgővel
Rendeljen egy extra inlay-t a végtelen változatokhoz
Szuper könnyű súlyú bőrönd, amely hordozható

Ajándékok leírása

További információ a fotó bőröndről: 
Márka: Princess Traveler 
Mérések: 51x35x20cm 
Súly (üres): 2,6 kg 
Tartalom: 36 liter 
Anyag elöl: 100% polikarbonát 
Anyag vissza: ABS 
Anyagnyomás: 0,4 mm-es polipropil 
Tinta: UV-ellenálló és környezetbarát 
Kerekek: 4 görgő 
Extra: Cabinsize 
Extra: csak az eleje személyre szabható

Usermanual zár 
A zár értéke 0-0-0. Nyomja meg az oldalsó gombot, és tartsa ebben a helyzetben, fordítsa el a forgatógombokat és állítsa be a 3 szám kiválasztását. Engedje el a gombot, és a szám be van állítva. Ügyeljen arra, hogy a számokat ne engedje el a gombot. 

 

Egyedülálló, rendkívül könnyű súlyú hercegnő bőrönd elkészítése a fotóval!

Utazás kényelmes ez a cég, de szuper könnyű súlyú hercegnő fotó bőrönd! Könnyedén megteheti, hogy ez a kemény bőrönd a Princess-től valóban egyedülálló a saját fényképével. Így nemcsak a legjobb bőröndje lesz, ami a képe miatt kiemelkedik, de a különleges könnyű anyag miatt sok extra csomagot is csomagolhat. A tökéletes bőrönd minden nyaraláshoz vagy üzleti útra!

A Princess Traveler bőröndben 4 görgő van, amelyek 360 fokos elforgatásra képesek. A bőrönddel egy belső rekesz van, keresztezett, rugalmas övekkel a könnyű és problémamentes csomagoláshoz. A kiváló minőségű cipzárak miatt a Princess Traveler cipzáras redőnyökkel az utazás még szórakoztatóbb lesz. És a legjobb rész: a saját egyedi fotótervezéssel a bőröndjét a poggyász tengerében találja meg a repülőtéren egy másodperc alatt!

A Princess Traveler egy holland márka, nemzetközi fellebbezéssel. A márka széles választékát kínálja az utazási és sportcikkeknek. A cég alapvető értékei: megfizethető luxus, minőség, megbízhatóság és termékinnováció. Ezek az innováció, a holland dizájn gyakorlása és a kiváló minőségű anyagok felhasználásával különböznek. A Princess Traveler különösen jól ismert különösen erős, könnyű súlyú bőröndjeiről.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?