Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészlet
Egyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészletEgyéni hercegnő poggyászkészlet

Egyéni hercegnő poggyászkészlet

Jelenleg elfogyott! Szállítás ismét lehetséges innen: 05 augusztus.
91.899 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a fotós bőröndkészletről: 
Készlet: 1 kézipoggyász bőrönd, L és XL bőrönd 
Gyártó: Princess Traveler 
Anyag elöl: 100% polikarbonát 
Anyag vissza: ABS 
Anyagnyomtatás: 0,4 mm vastag polipropilén 
Tinta jellemzők: UV-ellenálló, környezetbarát és vízálló 
Extra: csak az eleje személyre szabható

Princess fotó bőrönd - M: 
Méretek: 55 x 35 x 20 cm (kabin mérete) 
Súly (üres): 2,6 kg 
Tartalom: 36 liter 
Kerekek: 4 görgő 

Princess fotó bőrönd - L: 
Méretek: 67 x 46 x 24 cm 
Súly (üres): 4 kg 
Tartalom: 66 liter 
Kerekek: 4 görgő 

Princess fotó bőrönd - XL: 
Méret: 77 x 52 x 27 cm 
Súly (üres): 6 kg 
Tartalom: 102 liter 
Kerekek: 4 görgő 

Üzemeltetési utasítás kombinációs zár 
A zár 0-0-0 értékre van állítva. Nyomja be a gombot az oldalon, és tartsa benyomva, fordítsa el a kerekeket, és állítsa be a 3-jegyű kódját. Engedje el a jobb oldali gombot, és a kód be van állítva. Győződjön meg róla, hogy a beállítás során ne engedje fel a gombot. 

 

Egyszerűen hozzon létre egy egyedülálló, rendkívül könnyű egyedi Princess csomagot a fényképével!

Nyaraláson megy át az egész családdal, vagy csak keres egy kényelmes poggyászot, amely egy városi utazásra, kirándulásra vagy munkaszüneti napra van beállítva? Akkor ez a Princess Traveler fotó bőrönd készlet csak az, amire szüksége van! A kemény bőröndöket egyedülállóvá teheti a legszebb fényképével. Minden családtag számára könnyen kialakíthat személyre szabott bőröndöt. Ez az egyéni bőröndkészlet az újonnan házaspárnak is eredeti meglepetés, hiszen a nászútra stílusosan lehet menni. Szuper hasznos a tapasztalt (világ) utazók számára, de ezek a bőröndök is tökéletesen alkalmasak üzleti útra!

A Princess Traveler poggyászkészlet 3 bőröndből áll, mindegyik szép képpel. A bőröndök TSA kombinációs zárral rendelkeznek és kiváló minőségű cipzárral rendelkeznek. Egyszerűen tárolják egymásba a halmozott készletet, így kis helyet foglalnak el. Mivel a Princess bőröndök szuper könnyűek, extra súlyt vehetsz magával nyaraláskor, vagy több ajándékot hozhatsz vissza. A laza beágyazások azt is biztosítják, hogy az egyéni bőrönddel együtt bármikor megváltoztathatod a képedet egy új nyaralási fotóval, kollázssal vagy mondással. Kezdje el és tervezze meg személyes csomagjait!

A Princess Traveler egy holland márka, nemzetközi stílusban. A márka számos utazási és sportcikket kínál. A megfizethető luxus, a minőség, a megbízhatóság és a termékinnováció rendkívül fontos a vállalat számára. Ezeket az innováció megkülönbözteti, a holland tervezést és a kiváló minőségű anyagok használatát. A Princess Traveler különösen a rendkívül erős, könnyű poggyászukról ismert.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?