Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Készítsd el egyedi laptop táskádat egy pillanat alatt. Egyedi laptop táskák széles választékát fedezd fel kínálatunkban. Elegáns laptop tokot keresel, netán puha plüss borításút, esetleg gravírozott táska érdekel?  

Személyre szabott laptop tokok

Akár vadonatúj számítógépe van, akár a mindenhová magával vitt laptopját szeretné megvédeni, egy laptop tok a legjobb módja annak, hogy megóvja azt a karcolásoktól és az idő múlásától. A laptophüvely akkor is praktikus, ha a számítógépet magával kell vinnie a munkahelyére, vagy egyszerűen csak rendben kell tartania az íróasztalán. A YourSurprise segítségével személyre szabhatja a laptop tokját egy fotóval, dizájnnal és/vagy szöveggel. Ez egy egyedi és gyakran megbecsült ajándék is, és kiválaszthatja a laptopjához legjobban illeszkedő méretet.

Laptop tokok munkához

Azok számára, akik munkába járnak, és mindig magukkal viszik a laptopjukat, nagyon hasznos egy laptop tok. Így anélkül kezelheti a holmiját, hogy eltörne vagy tönkremenne, és a hátizsákja mindig rendezett lesz. Az sem okozhat gondot, hogy a laza kábelek mindenhol összegabalyodnak, mivel a tokban van hely a töltőnek. Ha Ön egy vállalat tulajdonosa, megfontolhatja, hogy laptop-táskát adjon alkalmazottainak, amelyre az Ön logója van nyomtatva, vagy üdvözölheti az új alkalmazottakat egy, a nevükkel ellátott laptop-táskával. Ha pedig teljessé szeretné tenni a csomagot, egy személyre szabott naplót és egy névvel ellátott, személyre szabott bögrét is adhat hozzá.

Laptophüvely diákoknak

Ön diák, és állandóan utazik az iskolába vagy az egyetemre, illetve onnan vissza? Lehet, hogy vannak napok, amikor órán vagy, másokon egy kávézóban tanulsz, vagy megint másokon a gyakornoki órákat kell teljesítened. Egy laptop tok ezekben az esetekben nagyon hasznos, természetesen nem szeretné, ha a laptopja összetörne az utazás során. Ráadásul, ha egy emlékfotóval személyre szabja, a laptop tokjára is öröm lesz ránézni, és szép emlékeket idéz majd fel. De szép ajándék lehet egy egyetemet kezdő diáknak is. Személyre szabhatja egy különleges pillanatról készült fényképpel, vagy választhat egy, az ő nevével ellátott dizájnt.

Egy bőr laptop tok

Egyik barátod végzett az egyetemen? Vagy egy barátja nemrég fejezte be a mesterdiplomáját? Akkor feltétlenül meg kell ünnepelned a különleges valakit! A bőr laptop tok tökéletes ajándékötlet érettségi vagy diplomaosztó alkalmából. A bőr laptop tokba gravíroztathatod a neved, így a címzettre szabott lesz! A diplomás készen áll majd arra, hogy csillogó karrierbe kezdjen!

Utazás laptophüvellyel

Munka miatt utazik, és a laptopját is magával viszi a repülőre? Egy tok nagyon jól jöhet. A bőröndöt nem mindig viheti magával az utastérbe, de egy kis táskát, például egy laptophüvelyt magával vihet. Mivel kissé vastagabb, beleteheti az útlevelét, a repülőjegyét és a telefonját. Így minden kéznél lesz, amire szüksége van, és készen áll a repülésre!

Laptop tok az Ön fényképével

Tudta, hogy a semmiből is megtervezheti saját laptop tokját? Válassza ki az igényeinek megfelelő méretet, és tervezze meg szerkesztőnkben kívánságai szerint. Például egy vagy több fényképet is hozzáadhat egy egyedi, személyre szabott dizájnhoz. Személyes és egyedi ajándék is lehet barátainak vagy családtagjainak. Inkább egy másik dizájnunkat választaná? Vannak apák napjára, anyák napjára, de tanároknak és motivációs idézetekre szánt terveink is. Mindenki számára találhat egy dizájnt! Kinek fogja testre szabni a laptop tokját?

Laptop tok minden méretben

A laptophüvelyt különböző méretekben testre szabhatja, így kiválaszthatja a legmegfelelőbbet számítógépe védelmére. A neoprén és a bőr laptop tok S, M és L méretben kapható, és 30 x 23 cm-től 38 x 28 cm-ig terjedő méretű laptopokhoz illeszkedik. Egy 11,6 hüvelykes laptop például az S méretbe illik. Az L méret viszont a legfeljebb 16,4 hüvelykes képernyővel rendelkező laptopokhoz való. A rugalmas anyagnak köszönhetően akár egy kicsit vastagabb laptop is elfér benne. A laptop tokok ezért nem csak Macbookokhoz, hanem olyan márkákhoz is alkalmasak, mint az Acer, HP, Chromebook, Dell és Lenovo. Minden laptophoz van megfelelő tok, amelyet tetszés szerint alakíthat.

Gyönyörű és professzionális: a bőr laptop tok

Bőr laptop tokunk növényi cserzésű, teljes bivalybőrből készült, puha béléssel az extra védelem érdekében. A minőség biztosított! A barna bőr színe elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és különleges ajándék. Szerkesztőnkben megadhatja a címzett nevét és egy kis dizájnt vagy illusztrációt, hogy kiegészítse az ajándékot. Az Ön személyre szóló feliratát lézergravírozzuk a bőrre, kiváló minőségben, szeretettel és precizitással. Mivel a bőr természetes termék, az ajándék személyre szabása némileg eltérhet a mintaképektől. Ez a funkció azonban igazán egyedivé teszi az ajándékot.

Stabil neoprén laptop tok

Olyan laptop tokot keres, amely strapabíró, ugyanakkor rugalmas? Akkor ez a neoprén tok a megfelelő laptop tok az Ön számára. A neoprén puha, de szuper erős anyag, és optimálisan védi a laptopot. Mivel az anyag enyhén rugalmas, a laptop vastagsága nem számít. Ez a fantasztikus laptop tok teljes egészében az egyik oldalára van nyomtatva, egyedi dizájnnal. Válassza ki a tervét a szerkesztőből, vagy töltsön fel egy fényképet vagy kollázst. Kiváló minőségben nyomtatjuk a tokra az Ön tervét.

Használja a laptop hüvelyét dokumentummappaként

A laptop tokja praktikus iratmappává is válhat. Az utolsó pillanatban van egy megbeszélése, és mindent praktikusan és rendezetten szeretne magával vinni? Vagy portfólióra van szüksége, de nem tudja, hova tegye az alkotásait? Használja a számítógépházát! Kényelmesen elfér egy táskában vagy hátizsákban, és biztonságban tarthatja iratait, védve az esőtől és mindentől, ami kárt tehet benne!

Oszd meg a boldogságot

Az ajándéknak nem kell mindig drágának lennie; ez az a gesztus, amely megmutatja, hogy gondolsz valakire, és hogy ez a személy különleges számodra. Nem feltétlenül kell megvárni a születésnapot ahhoz, hogy meglepj valakit. Meggyőződésünk, hogy nem csak az ajándékozás tesz boldoggá. Az ajándékozás ugyanúgy befolyásolja az emberek jólétét. Ezért a mottónk: Oszd meg a boldogságot! És te, kit akarsz boldoggá tenni?