Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

10 Ajándékok

Személyre szabott pénztárcák

Nincs eredetibb ajándék, mint az Ön által készített, mert egyedi és megismételhetetlen. Az ajándék névvel vagy fotóval történő megszemélyesítése igazán különlegessé teszi az ajándékot bármilyen alkalomra. Tökéletes ajándék karácsonyra, születésnapra, anyák és apák napjára... bármikor jó! Egy bőr vagy acél kártyatartó vagy pénztárca, amelyet egy finom minőségű gravírozással személyre szabottan készíthet el, hogy olyan ajándékot kapjon, amely egyesíti a dizájnt, a kényelmet és az egyediséget.

Az Ön fényképével személyre szabott pénztárcák

Négy különböző, fotóval személyre szabható pénztárca, három különböző színben (fekete, kék és piros), kis és nagy méretben. Mind a férfi, mind a nő számára választhat különböző minták közül, és hozzáadhat egy tetszőleges fényképet, vagy dönthet úgy, hogy a teljes nyomtatási területet kitölti a fényképével. Kényelmes és praktikus, pénztárca nélkül lehetetlen!

Személyre szabott kártyatartó

Ha szeretsz keveset utazni, akkor tudni fogod, milyen egyszerű, hasznos és nélkülözhetetlen a kártyatartó. Egy környezettudatos, etikus világban a készpénz teljes lecserélésével kezdhetjük a kártyákkal. A kártyatartó elegáns, letisztult és minimalista. Különböző kivitelben kapható, akár 8 kártya és érme tárolására is alkalmas. Választhat a barna vagy fekete bőrből készült kártyatartók vagy a fém modell közül. Nem a szokásos ajándék, a miénket személyre szabhatja weboldalunk online szerkesztőjében, ahol megadhatja a nevét vagy szövegét, amelyet aztán nagy gondossággal és odafigyeléssel gravírozunk a bőrre/fémre, hogy a legjobb minőséget és élményt kínálhassuk Önnek.

Személyre szabott bőr ajándékok

Bőrből készült ajándéktárgyaink növényi cserzésű, teljes bivalybőrből készülnek, a legmagasabb minőségben. A barna szín elegáns megjelenést kölcsönöz nekik, így bármilyen alkalomra alkalmasak és tökéletesek. Ajándékát úgy személyre szabjuk, hogy a bőr felületére kiváló minőségű lézerrel gravírozást készítünk. Az Ön által az online szerkesztőben kiválasztott dizájnt és szöveget a lehető legnagyobb gondossággal másoljuk le. A bőr természetes termék, ami azt jelenti, hogy minden ajándék valóban egyedi, és némileg eltérhet a termékoldalon látható mintaképektől.

Személyre szabott kártyatartók anyák és apák napjára

A pénztárcák és kártyatartók olyan ajándékok, amelyeknek a szülők mindig örülnek. Vagy azért, mert még mindig a 10 évvel ezelőtti, gyűrött vintage tárcákat hordják, vagy azért, mert a bőrtárcák és kártyatartók nagyon elegáns és kifinomult esztétikai kiegészítőnek számítanak, aztán pedig azért, mert ezek az egyik legjobb kártyák, kártyák és fényképek gyűjtői. Sok ajándékunk személyre szabható, szórakoztató dizájnnal anyák vagy apák napjára, de más alkalmakra, például karácsonyra és Valentin-napra is kínálunk dizájnokat. Ajándékozza meg idén anyukáját, apukáját, nagymamáját, nagypapáját, testvérét vagy partnerét a tökéletes személyre szabott ajándékkal!