Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Egyedi bőr pénztárca és öv ajándékcsomag

132 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
  • Matt bivalybőr
  • Pénztárca és öv szett
  • Névvel vagy monogrammal gravírozva

Ajándékok leírása

További információk a gravírozott bőr pénztárcáról:
Anyag: Olajozott vad bivalybőr
Méretek: 11,5 x 9,5 x 2,3 cm
Szín: barna
Tulajdonságok: 10 kártyahely és 4 rekesz
Személyre szabás módja: magas minőségű lézergravírozás
Személyre szabás: névvel, kezdőbetűkkel vagy szöveggel
További információk: a bőr természetes termék, ezért az ajándékod enyhén eltérhet az itt látható példa és előnézeti képektől

További információk a bőr övről:
Anyag: Olajozott vad bivalybőr
Szín: barna
Hossz: 115 cm
Tulajdonságok: könnyen állítható hossz
További információk: a bőr természetes termék, ezért az ajándékod enyhén eltérhet az itt látható példa és előnézeti képektől

Lepd meg a férfiakat az életében egy stílusos bőr pénztárcával és övvel

Ha meglepnél egy különleges srácot az életedben egy stílusos ajándékkal, személyre szabott deluxe bőr pénztárcánkat különlegesen neki terveztük! Ez a barna bivalybőr pénztárca gravírozható a választott névvel, kezdőbetűkkel vagy szöveggel, és egy bőr övvel kiegészítve szuper ajándékcsomagot alkot. Tökéletes diploma ajándék, új munkára, előléptetésre vagy születésnapra.

Ez a klasszikus pénztárca bőséges helyet kínál mindennek, 10 kártyahelyet, 2 érmerekeszt és 2 bankjegyrekeszt tartalmaz. Az öv 115 cm hosszú és méretre állítható. Mindkét termék magas minőségű bivalybőrből készült! A bőr pénztárca személyre szabása egyszerű! Csak válassz egy mintát és add hozzá a választott nevet, kezdőbetűket vagy szöveget az online szerkesztőnkben. Gondosan és nagy figyelemmel gravírozzuk a mintát, mielőtt elküldjük az ajándék csomagot az általad választott címre.

Ha nagyobb rendelést szeretnél leadni, kérjük, lépjen kapcsolatba üzleti osztályunkkal az oldal alján található kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?