Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Viva Pens golyóstoll

Viva Pens - Tess - gravírozott golyóstoll

2,339 szavazat
Raktáron
Válassza ki a színt
Balkezes vagy jobbkezes
4.990 Ft
Szállítási lehetőségek
Szállítás az általad választott szállítási címre
Ingyenes ajándékkártya az ajádékozottnak
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ a gravírozott tollról: 
Márka: Viva Pens 
Modell: Tess 
Típus: Balpoint toll 
Tinta színe: kék 
Testreszabás: Gravírozott szöveg 
Gravírozás színe: ezüst 
Kérjük, vegye figyelembe: ez a toll alkalmas a jobbkezes emberek számára
A szöveg közvetlenül a tollba lesz gravírozva, ezért nem fog színesnek látszani.

Saját viva tollat kell vésni a nevére és / vagy szövegére

Gondolkodva azon, hogy meglepődj valakit egy személyes ajándékkal, amit mindennap élvezhet? Ez a szórakoztató viva toll tökéletes alkalom a fiataloknak és időseknek minden alkalommal. Ezek a személyre szabott golyóstollok kiváló ajándékötlet születésnapok, fogadások, új munkák vagy érettségi célokra. Az ajándékot személyesen is meg tudja adni, ha a szerencsés címzett nevét vagy más szép szöveget vájt a viva tollba. Rendelje meg személyre szabott golyóstollat természetesen! Az egyéni viva tollat nevével vagy inspiráló idézettel nagyszerű módja annak, hogy motiválja magát minden nap! És egy kis tipp tőlünk: teljesítsd meg a meglepetés ajándékodat egy személyre szabott notebook segítségével.

Az Ön neve vagy szövege nagyon óvatosan bevésve lesz a tollba. Még egy szórakoztató szimbólumot is választhat a designhoz. Az egyéni viva toll mindig tartalmaz egy kék tintával töltött töltőt, így a címzett azonnal elkezdheti használni a személyre szabott golyóstollat. A gyönyörű kivitelnek és a kiváló minőségű designnak köszönhetően ezek az egyéni viva tollak nagyszerűek mind a bal, mind a jobbkezes emberek számára. Az elegáns tollat azonnal felhasználhatja, hogy szép üzenetet hagyjon az ingyenesen szállított ajándék kártyára, hogy tökéletes meglepetés legyen családjának, barátaival vagy kollégáival. Most kezdje el személyre szabni a saját viva tollat, és vésni.

A bevésett viva toll egyedülálló ajándék kollégáknak vagy (üzleti) kapcsolatoknak. Ügyeljen arra, hogy lépjen kapcsolatba üzleti osztályunkkal. Szeretnék személyes ajánlatot tenni neked.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?