Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Princess Traveler fénykép bőrönd

1,933 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
A legkiválóbb nyomtatás a legjobb anyagra
Kiváló minőségű cipzárral és 4 görgővel
Rendeljen egy extra inlay-t a végtelen változatokhoz
Szuper könnyű súlyú bőrönd, amely hordozható

Ajándékok leírása

További információ a fotó bőröndről: 
Márka: Princess Traveler 
Mérések*: 51x35x22cm 
Súly (üres): 2,6 kg 
Tartalom: 36 liter 
Anyag elöl: 100% polikarbonát 
Anyag vissza: ABS 
Anyagnyomás: 0,4 mm-es polipropil 
Tinta: UV-ellenálló és környezetbarát 
Kerekek: 4 görgő 
Extra: Cabinsize 
Extra: csak az eleje személyre szabható

*Megjegyzés: A méretek a bőröndre vonatkoznak, kerekekkel és behúzott fogantyúval együtt.
A személyre szabás a bőrönd betétjén található.

Usermanual zár 
A zár értéke 0-0-0. Nyomja meg az oldalsó gombot, és tartsa ebben a helyzetben, fordítsa el a forgatógombokat és állítsa be a 3 szám kiválasztását. Engedje el a gombot, és a szám be van állítva. Ügyeljen arra, hogy a számokat ne engedje el a gombot. 

 

Egyedülálló, rendkívül könnyű súlyú hercegnő bőrönd elkészítése a fotóval!

Utazás kényelmes ez a cég, de szuper könnyű súlyú hercegnő fotó bőrönd! Könnyedén megteheti, hogy ez a kemény bőrönd a Princess-től valóban egyedülálló a saját fényképével. Így nemcsak a legjobb bőröndje lesz, ami a képe miatt kiemelkedik, de a különleges könnyű anyag miatt sok extra csomagot is csomagolhat. A tökéletes bőrönd minden nyaraláshoz vagy üzleti útra!

A Princess Traveler bőröndben 4 görgő van, amelyek 360 fokos elforgatásra képesek. A bőrönddel egy belső rekesz van, keresztezett, rugalmas övekkel a könnyű és problémamentes csomagoláshoz. A kiváló minőségű cipzárak miatt a Princess Traveler cipzáras redőnyökkel az utazás még szórakoztatóbb lesz. És a legjobb rész: a saját egyedi fotótervezéssel a bőröndjét a poggyász tengerében találja meg a repülőtéren egy másodperc alatt!

A Princess Traveler egy holland márka, nemzetközi fellebbezéssel. A márka széles választékát kínálja az utazási és sportcikkeknek. A cég alapvető értékei: megfizethető luxus, minőség, megbízhatóság és termékinnováció. Ezek az innováció, a holland dizájn gyakorlása és a kiváló minőségű anyagok felhasználásával különböznek. A Princess Traveler különösen jól ismert különösen erős, könnyű súlyú bőröndjeiről.

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?