Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

5 Ajándékok

Saját tervezésű vagy névre szóló táska

A vászontáskák manapság nagyon menők. Ami nem meglepő, hiszen szinte nélkülözhetetlenek, ha valaki igyekszik minél kevesebb műanyagot használni és fenntarthatóbb módon akar élni.

Legyen neked is névre szóló vagy saját tervezésű vászontáskád!

A YourSurprise oldalán saját ízlésednek megfelelő, személyre szabott táskát rendelhetsz három színben: fehér, fekete vagy bézs. Online szerkesztőeszközünkben tervezhetsz rá saját feliratot, de választhatsz valamelyik minta közül is.

Monogramos táska

A csak egy betűvel díszített táskák is nagyon népszerűek. Ráteheted például a keresztneved kezdőbetűjét. Szerkesztőeszközünkben az ábécé betűi különféle stílusban elérhetők, így biztosan megtalálod a hozzád illőt.

Táska fotókollázzsal

Sok szép fényképed van és különleges ajándékot akarsz adni valakinek? Akkor készíts számára vászontáskát fotókolázzsal. Kiválaszthatod, hogy hány fényképből álljon. Kiegészítheted egy felirattal vagy névvel is.

Táska nyári mintával

A strandra készülsz, és szeretnél egy nyári táskát? Akkor válassz nálunk egy szép, nyári mintát, és rendeld meg!

Váaszontáskák reklámajándéknak

Szép céges ajándékot keresel? Mit szólnál egy logóval vagy vicces szlogennel egyedivé tett vászontáskához? Praktikus, divatos és mindig örülnek neki. Ráadásul környezetbarát ajándék, mert segít csökkenteni a műanyag zacskók használatát.

Vászontáska marketingcélokra

A vászontáska az egyik legjobb céges ajándék szakmai kiállításokra, vásárokra, konferenciákra vagy vállalati eseményekre. Helyet biztosít a szponzorok ajándékainak és reklámanyagainak, céged pedig fenntartható formában lehet jelen a célcsoportod mindennapjaiban.

Vászontáska szuperhős alkalmazottaknak

A munkatársaid kitettek magukért? Alkalmazottaid valódi szuperhősök? Akkor lepd meg őket egy SUPER HERO feliratos vászontáskával, amelyet személyre szabhatsz egy képpel és a kolléga nevével. Munkatársaid biztosan értékelni fogják a gesztust és örömmel használják majd a személyesen nekik készült vászontáskát.