Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Abban egyetérthetünk, hogy a poháralátétek a legjobb módjai annak, hogy megvédjük bútorainkat. A poháralátét nyomtatás egy csodás ajándék is lehet szeretteidnek.

16 Ajándékok

Személyre szabott alátétek fotóval és szöveggel

Egy forró nyári napon mindenki szívesen fogyaszt egy hideg sört, vagy kortyol egy forró teát, amikor a kinti tájat hófátyol fedi. Az asztalon pihenő poharak és poharak tönkretehetik, glóriát hagyhatnak vagy megkarcolhatják az asztalt. Személyre szabott alátétekkel megvédheti asztalát, és egyúttal egyedivé varázsolhatja otthonát. A poháralátétek eredeti ajándékot jelentenek lakásavatóra, születésnapra vagy egyszerűen csak meglepni valakit, akit szeretsz. A YourSurprise segítségével többféle személyre szabott alátétmodell közül választhat, és megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Fotó alátétek

Fotóalátétjeink parafából készülnek és vízállóak. Így még akkor sem megy tönkre, ha a pohárból származó nedvességtől nedves lesz az alátét. Az alátét személyre szabása nagyon egyszerű! Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt modellt a négyzet, a szív alakú vagy a hatszögletű közül, valamint a mennyiséget. A poháralátétek 2, 4, 6 vagy 8 darabos készletben kaphatók. Szerkesztőnkben a különböző alkalmakra és különleges pillanatokra alkalmas minták széles választéka áll rendelkezésére. Beilleszthet egy vagy több tetszőleges fényképet és szöveget.

Gravírozott bőr alátétek

Egy ízlésesebb megoldás, amely talán azok számára alkalmas, akik értékes bútordarabot vagy ajándékot keresnek, egy bőr alátétkészlet. Ezek a poháralátétek kiváló minőségű bivalybőrből készülnek, melyre az Ön által választott üzenetet gravírozzák. A személyre szabott alátétek két színben kaphatók: barna és fekete színben, 2, 4 vagy 6 darabos készletben. Többféle dizájn áll rendelkezésre, amelyekhez nevet és/vagy szöveget adhat, vagy létrehozhatja saját alátétjét az Ön által választott szöveggel. Lézergravírozással közvetlenül a bőrre gravírozzuk a mintát.

Személyre szabott alátétek bárok és éttermek számára

A poháralátétek nemcsak egyedi ajándékot jelentenek a barátoknak és a családnak, hanem tökéletes kiegészítői a bároknak és éttermeknek is. Például testre szabhatja az alátéteket az Ön üzleti logójával. Az éttermekben gyakran használnak papír alátéteket, de ezek nagyon könnyen tönkremennek. A parafa alátét egy tartósabb megoldás, amely minden ügyfelét lenyűgözi! Szeretne egy nagyobb megrendelést leadni és kedvezményt kapni? További információért forduljon értékesítési részlegünkhöz