Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott bambusz konyhai eszközök

11 szavazat
Szállítási lehetőségek
Kiváló minőségű lézergravírozás
Tartós bambuszból készült
Személyes érintés minden konyhába

Ajándékok leírása

További információ a bambusz konyhai edénykészletről:
Anyaga: bambusz
Tartó méretei: +/-16,5 x 7,5 cm, a bambusz természetes termék, ezért a méretek enyhén eltérhetnek
Személyre szabás: gravírozott szöveg
Gravírozás színe: fa
Tartalma: 2 spatula, 2 kanál és egy fogó (30 cm hosszú)
További információ: csak kézzel mosható, mosogatógépben nem mosható
Kérjük, vegye figyelembe: a bambusz természetes termék, ami azt jelenti, hogy ajándéka kis mértékben eltérhet a bemutatott példa- és előnézeti képektől

Technikai okokból nem lehet cirill, török, görög, ázsiai vagy speciális karaktereket hozzáadni.

Lepje meg a tökéletes konyhai királyt vagy királynőt egy gravírozott bambusz konyhai eszközkészlettel!

A legjobb barátod, anyád vagy partnered nagyon szeret vihart főzni. Mindig boldog, amikor főz, és a legfinomabb ételeket varázsolja elő. Szeretne valami olyat adni neki, ami még különlegesebbé teszi a főzési kalandjait. Nos, ne keressen tovább, mert gravírozott bambusz konyhai eszközeink tökéletes ajándék neki! Legyen szó születésnapjáról, évfordulójáról vagy csak azért, hogy meglepje, ez a személyre szabott konyhai eszközkészlet elnyeri a szívét. El tudja készíteni kedvenc ételeit spatulákkal, kanalakkal és csipesszel, melyek mindegyike kiváló minőségű bambuszból készült. Véssék bele a nevét a fába; így egy egyedi, praktikus konyhai eszközt kap, amely személyessé teszi a főzőterét. Akár sütéssel, keveréssel vagy tálalással van elfoglalva, ez a bambusz konyhai eszközkészlet minden alkalommal mosolyt csal az arcára.

A legfinomabb bambuszból készült, személyre szabott bambusz konyhai edényeink olyan eleganciával rendelkeznek, amely minden főzési helyet a következő szintre emel. A bambusz anyag biztosítja a tartósságot és természetes megjelenést kölcsönöz az edényeknek, így a készlet gyönyörű kiegészítője bármely konyhának. A tartó tökéletes a konyhai eszközök tisztán és elérhető helyen történő tárolására. De ami igazán különlegessé teszi ezt az ajándékot, az az a lehetőség, hogy személyre szabhatod egy tetszőleges névvel vagy szöveggel, amely gravírozásra kerül. A gravírozás fa színű, elegáns, időtlen megjelenést kölcsönöz neki. A spatulák és kanalak tökéletesen kiegyensúlyozottak és könnyen kezelhetők, míg a fogók ideálisak az alapanyagok felszedésére és tálalására. Ez a bambusz konyhai eszköz a főzést egy tevékenységből olyan élménnyé teszi, amelyet újra és újra át akar élni!

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?