Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szabott bambusz saláta kiszolgálók

36 szavazat
Raktáron
Szállítási lehetőségek
Kiváló minőségű lézergravírozás
Egyénre szabottan személyre szabott
Kiváló minőségű lézergravírozás

Ajándékok leírása

További információ a bambusz saláta szerverekről:
Anyaga: bambusz
Szerver méretei: 30 x 8 x 2 cm
Személyre szabás: gravírozott szöveg, minden szerver egyedileg személyre szabható
Gravírozás színe: fa
További információ: csak kézzel mosható, mosogatógépben nem mosható
Kérjük, vegye figyelembe: a bambusz természetes termék, ami azt jelenti, hogy ajándéka kis mértékben eltérhet a bemutatott példa- és előnézeti képektől

Technikai okokból nem lehet cirill, török, görög, ázsiai vagy speciális karaktereket hozzáadni.

Lepje meg szeretteit luxus bambusz saláta tálalókkal, melyekre az Ön által választott szöveget gravírozzák!

Meghívtak egy kellemes vacsorára a jó barátok házába. Nem akarsz üres kézzel érkezni, és nem akarsz egy újabb szokásos ajándékot adni nekik. Szerencsére megvan a tökéletes megoldás az Ön számára: személyre szabott bambusz salátaszervereink! Ez az egyedi, személyre szabott szett nem csak praktikus, hanem minden asztalt személyessé is varázsol. Legyen szó születésnapi buliról, házavatóról vagy évfordulóról, a bambusz salátaszerver minden alkalomra megfelelő. Ez egy igazi szemet gyönyörködtető, amely az ajándékok állványává teszi.

Akár meg akarja lepni a menyasszonyt és a vőlegényt az esküvő napján, gratulálni szeretne egy barátjának új otthonához, vagy személyre szabott ajándékkal szeretné megajándékozni szüleit évfordulójuk alkalmából, a gravírozott bambusz salátaszerverek mindig remek választást jelentenek. Nemcsak tartósak és környezetbarátak a bambusz használatának köszönhetően, hanem saját, különleges fagravírozással is rendelkeznek. Ez még egyedibbé teszi ajándékát, és természetes, autentikus megjelenést kölcsönöz neki.

Ezt a bambusz salátaszerver-készletet az teszi még különlegesebbé, hogy minden edény egyénileg személyre szabható. Ez azt jelenti, hogy bevéshet neveket, rövid üzenetet vagy különleges dátumot. A szöveg gravírozása gyönyörű fa színben történik, amely tökéletesen passzol a bambusz anyagához. A bambusz természetes és fenntartható anyag, amely kevés karbantartást igényel. Erősebb, mint a fa, és kevésbé káros a környezetre. A bambusz salátaszerverek személyre szabása egyszerű! Egyszerűen írja be a választott nevet és/vagy szöveget online szerkesztőnkbe. Gondoskodunk a gravírozásról, és az ajándékot az Ön által választott címre küldjük. Mire vársz? Menj menj menj!

GYIK

Személyre szabás és rendelés

Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a honlapon?
Elkezdheted az ajándék készítését, ha rákattintasz a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.

Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek

Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés

Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett

Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!

Céges ajándék?

Nagyobb mennyiségben rendelnél, mint 10 db? Kérjük, vedd fel a kapcsolatot egy azonnali árajánlatért. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheted
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretnéd e-mailben megkapni az ajánlatot?