Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Személyre szóló poharak az általad választott szöveggel, névvel (nevekkel), dátummal és/vagy dizájnnal bárkinek és minden alkalomra. Tedd tökéletessé az asztalodat vagy a pohárköszöntődet személyre szabott borospoharakkal, söröspoharakkal és vizespoharakkal!

24 Ajándékok

Gravírozott poharak

Ha eredeti ajándékot keresel, a gravírozott pohár jó választás! A YourSurprise-nál választhatsz az előre elkészített mintáink közül, és saját feliratot adhatsz meg, amelyet borospohárba, pezsgőspohárba, teáspohárba, whiskyspohárba, söröspohárba vagy vizespohárba gravírozunk neked. A lehetőségek szinte végtelenek! A legújabb technikákkal, lézeres eljárással az üvegfelületbe gravírozzuk a mintát és a feliratot, így a pohár mosogatógépben is tisztítható lesz. A gravírozás nem fog elkopni, így gyakori használat mellett is megőrzi szépségét. Kedvedre válogathatsz az olyan feliratok közül, mint a Happy Birthday, Cheers, Thank you, Many Thanks, Mr & Mrs vagy Looking Good!

Borospoharak

A névvel gravírozott borospohár nagyszerű ajándék szüleidnek, nagybátyádnak, nagynénédnek vagy barátodnak. Feliratot is gravíroztathatsz a pohárba, hogy a megajándékozott minden alkalommal rád gondoljon, amikor italt tölt magának. Bármit is választasz, fehér- vagy vörösboros pohárba gravírozzuk, és akár egyetlen darab elkészítését is vállaljuk. Rendelj annyit, amennyit csak szeretnél!

Söröspoharak és söröskorsók

Sörkedvelőknek is gravíroztathatsz személyes poharat. Talpas söröspoharak, búzasörös poharak és söröskorsók közül válogathatsz.

Gintonikos pohár

Ismersz valakit, aki egyszerűen imádja a gintonikot? Lepd meg saját nevére szóló gintonikos pohárral! A klasszikus formájú gintonikos pohár kiváló minőségben készül.

Röviditalos poharak

Ha olyan barátodnak keresel ajándékot, aki alkalomadtán legurít néhány felest, akkor jó választás lehet a gravírozott röviditalos pohár.

Whiskyspohár

Ha egy whiskyrajongót szeretnél meglepni, jó helyen jársz: gravírozott whiskyspohárból még jobban fog esni az ital!

Pezsgőspohár

Ha itt az ünneplés ideje, nincs jobb egy habzó pezsgőnél! És az ital még jobban fog esni egy névre szóló pohárból.

Üdítős- és vizespoharak

Nem mindenki iszik alkoholt, de nekik is van ajándékunk: üdítős- és vizespoharainkat biztosan értékelni fogják.

Hogyan gravírozzuk a poharainkat?

A poharakat a legmodernebb eljárással gravírozzuk, így számos különféle poharat tudunk felirattal ellátni. A gravírozás lézer segítségével történik, közvetlenül a pohár felületére. Ez azt jelenti, hogy a gravírozott pohár mosogatógépben is tisztítható, és a felirat nem kopik el. A mintákat és a kiválasztott feliratot könnyedén hozzáadhatod a szerkesztőprogramunkban. Minden poharunkat saját műhelyünkben gravírozzuk, majd különleges, biztonságos dobozokban szállítjuk őket a megrendelőnek.

Milyen típusú szemüvegeket lehet személyre szabni?

A YourSurprise-nál gravírozott poharak széles választékából választhat minden ízlésnek és alkalomnak megfelelően. Minden kedvenc italodnak megvan a maga exkluzív, gravírozással ellátott pohara, így biztosítva, hogy minden koccintáshoz és napi kortyhoz a megfelelő poharat használd.

Akár borrajongó, aki egyedi borospoharakat keres, akár sörrajongó, aki gravírozott pintes poharakra vágyik, akár a szeszes italok ismerője, aki személyre szabott whiskys poharakat vagy pezsgőspoharakat keres, biztos lehet benne, hogy van valami az Ön számára!

Megszemélyesíthet egy poharat névvel vagy üzenettel?

Igen! Gravírozott poharaink az Ön által választott névvel vagy szöveggel személyre szabhatók. Lépjen be online szerkesztőnkbe, és írja be a szöveget. Hozzáadhat egy vagy több sornyi szöveget, és ha szeretné, hozzáadhatja az egyik mintánkat is.

Az Ön poharába gravírozzuk az Ön által kiválasztott személyre szabott szöveget.

Bármilyen dizájnnal megszemélyesítheti a poharakat?

Gravírozott poharainkat nemcsak szöveggel, hanem gyönyörű mintáink egyikével is személyre lehet szabni. Válasszon a különböző alkalmakra alkalmas minták széles választékából, mint például Szerelem, Anyák napja, Apák napja, Karácsony, Köszönet és még sok más!

Ha csak úgy ajándékozna egy poharat, vagy egy eseményre szeretne poharakat vásárolni, akkor is van választékunk olyan mintákból, amelyek minden alkalomra alkalmasak.

Rendelhetek gravírozott poharakat már 1 darabtól kezdve?

Természetesen! Minden poharunk már 1 darabtól kezdve gravírozható. Válasszon ki 1 darabot a termékoldalunkon, és gravíroztassa az Ön által kívánt módon.

Hozzáadhatok különböző személyre szabásokat a készleteken belül?

Poharaink 2,4 vagy 6 darabos készletekben is megvásárolhatók. A 4 és 6 darabos készletekben minden poháron ugyanaz a megszemélyesítés található. A 2 darabos pohárkészletünk minden poháron más-más személyre szóló felirattal személyesíthető. A készlet megvásárlása nagyszerű, ha több ugyanolyan poharat szeretne vásárolni, és nagy kedvezményt szeretne igénybe venni.

Megrendelhetem a gravírozással ellátott, személyre szabott szemüvegeket ömlesztve?

Ha maradandó benyomást szeretne kelteni, a gravírozott, személyre szabott szemüveg fantasztikus lehetőség lehet. De tudta, hogy kedvezményt is kaphat, ha nagy tételben rendel? Barátságos üzleti osztályunk szívesen segít felgyorsítani a folyamatot a nagy megrendelések esetében. Akár egy eseményre készül, akár a vállalkozásának készleteit gyarapítja, a nagy tételben történő megrendelések nagyszerű értéket kínálnak.

A nagy tételben történő megrendelés lehetőséget kínál arra is, hogy logót gravíroztasson a poharakra. Ez az opció 18 darabos darabszámtól kezdődően rendelhető.