Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szóló poharak az általad választott szöveggel, névvel (nevekkel), dátummal és/vagy dizájnnal bárkinek és minden alkalomra. Tedd tökéletessé az asztalodat vagy a pohárköszöntődet személyre szabott borospoharakkal, söröspoharakkal és vizespoharakkal!

28 ajándékokat

Gravírozott poharak

Ha eredeti ajándékot keresel, a gravírozott pohár jó választás! A YourSurprise-nál választhatsz az előre elkészített mintáink közül, és saját feliratot adhatsz meg, amelyet borospohárba, pezsgőspohárba, teáspohárba, whiskyspohárba, söröspohárba vagy vizespohárba gravírozunk neked. A lehetőségek szinte végtelenek! A legújabb technikákkal, lézeres eljárással az üvegfelületbe gravírozzuk a mintát és a feliratot, így a pohár mosogatógépben is tisztítható lesz. A gravírozás nem fog elkopni, így gyakori használat mellett is megőrzi szépségét. Kedvedre válogathatsz az olyan feliratok közül, mint a Happy Birthday, Cheers, Thank you, Many Thanks, Mr & Mrs vagy Looking Good!

Borospoharak

A névvel gravírozott borospohár nagyszerű ajándék szüleidnek, nagybátyádnak, nagynénédnek vagy barátodnak. Feliratot is gravíroztathatsz a pohárba, hogy a megajándékozott minden alkalommal rád gondoljon, amikor italt tölt magának. Bármit is választasz, fehér- vagy vörösboros pohárba gravírozzuk, és akár egyetlen darab elkészítését is vállaljuk. Rendelj annyit, amennyit csak szeretnél!

Söröspoharak és söröskorsók

Sörkedvelőknek is gravíroztathatsz személyes poharat. Talpas söröspoharak, búzasörös poharak és söröskorsók közül válogathatsz.

Gintonikos pohár

Ismersz valakit, aki egyszerűen imádja a gintonikot? Lepd meg saját nevére szóló gintonikos pohárral! A klasszikus formájú gintonikos pohár kiváló minőségben készül.

Röviditalos poharak

Ha olyan barátodnak keresel ajándékot, aki alkalomadtán legurít néhány felest, akkor jó választás lehet a gravírozott röviditalos pohár.

Whiskyspohár

Ha egy whiskyrajongót szeretnél meglepni, jó helyen jársz: gravírozott whiskyspohárból még jobban fog esni az ital!

Pezsgőspohár

Ha itt az ünneplés ideje, nincs jobb egy habzó pezsgőnél! És az ital még jobban fog esni egy névre szóló pohárból.

Üdítős- és vizespoharak

Nem mindenki iszik alkoholt, de nekik is van ajándékunk: üdítős- és vizespoharainkat biztosan értékelni fogják.

Hogyan gravírozzuk a poharainkat?

A poharakat a legmodernebb eljárással gravírozzuk, így számos különféle poharat tudunk felirattal ellátni. A gravírozás lézer segítségével történik, közvetlenül a pohár felületére. Ez azt jelenti, hogy a gravírozott pohár mosogatógépben is tisztítható, és a felirat nem kopik el. A mintákat és a kiválasztott feliratot könnyedén hozzáadhatod a szerkesztőprogramunkban. Minden poharunkat saját műhelyünkben gravírozzuk, majd különleges, biztonságos dobozokban szállítjuk őket a megrendelőnek.