Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Emelje fel borélményét a gravírozott borospoharak gyönyörű kollekciójával. Válassza ki a fehér vagy vörösboros poharat, és adja hozzá nevét, szövegét és/vagy dizájnját, hogy megalkossa a tökéletes ajándékot!

12 Ajándékok

Borospoharak gravírozása

Gravíroztasson egy gyönyörű borospoharat személyes felirattal, és készítsen egyedi ajándékot minden alkalomra. Egy gravírozott borospohár gyönyörű kiegészítője bármelyik asztalnak, különösen akkor, ha a borospohár személyes szöveggel van ellátva.

Gravírozott borospoharak egyedi ajándékként

A gravírozott borospoharak fényűző és elegáns megjelenésűek, és ajándékként is egyedülállóak. Például gyönyörű poharakat gravíroztathat esküvői vagy születésnapi ajándékként. A gravírozott poharakkal minden koccintás különleges lesz!

Gravírozzon borospoharakat stílusosan

Szeretne valakit stílusosan meglepni egy személyes ajándékkal? Ezután gravíroztassa a gyönyörű borospoharakat saját nevével és szövegével, és egészítse ki a borospoharakat egyedi dizájnnal. Választhat vörösboros poharakat vagy fehérboros poharakat, amelyek készletben vagy egyenként is kaphatók. A gravírozott pohár nagyszerű ajándék bármilyen alkalomra, például évfordulóra vagy üzleti ajándéknak. De gravírozott poharat is adhatsz az évfordulóra. Sőt, egy gravírozott pezsgőspohár tökéletes erre az alkalomra!

Milyen típusú személyre szabott borospoharak állnak rendelkezésre?

Weboldalunkon kétféle gravírozott borospoharat talál: vörösboros és fehérboros poharakat.

Az eltérés a formájukban, méretükben és a bortípusban rejlik, amelyhez tervezték őket. A vörösboros poharaknak teltebb, kerekebb táljuk van, hogy az aromák érzékeléséhez bele tudjuk mártani az orrunkat a pohárba. Vörösboros poharainkban akár 530 ml is elfér. A fehérboros poharak valamivel kisebbek és kevésbé kerekek. Ezek a poharak legfeljebb 370 ml bor befogadására alkalmasak. A pezsgő szerelmeseinek a pezsgőspoharak kiváló választás.

Ha nagyobb ajándékot keres, vannak borokat és poharakat is tartalmazó ajándékkészleteink, illetve snackeket és hozzájuk illő ajándékokat tartalmazó ajándékdobozaink is.

Hogyan gravírozzák a borospoharakat?

Borospoharainkat aprólékos lézeres technikával személyre szabjuk, amely a lehető legnagyobb pontosságot és precizitást biztosítja, amikor az Ön által kiválasztott mintákat vagy üzeneteket gravírozzuk borospoharaira. Az erőteljes sugár elpárologtatja az anyagot, jelen esetben az üveget, belevésve annak felületébe és létrehozva az Ön által kívánt mintát.

Hogyan készíthetek személyre szabott borospoharat?

Saját gravírozott borospoharat készíteni egyszerűbb, mint azt elsőre gondolná. Akár személyre szabott ajándékként, akár saját pohárkészletének egyedi kiegészítéseként, a folyamat minden egyes lépése intuitív és gyors.

  1. Első lépésként ki kell választania a poharat. Ügyeljen arra, hogy olyan borospoharat válasszon, amely tükrözi, hogyan fogja használni.
  2. A következő lépés a gravírozás megtervezése. Ez lehet egy név, egy rövid üzenet vagy egy egyszerű minta. Lépjen be a szerkesztőbe a termékoldalunkon, és kattintson a !személyre szabás megkezdése" gombra.
  3. Folytassa a megrendelést. Gratulálunk! Ha követi ezeket a lépéseket, egyedi gravírozású borospohara lesz. A személyes érintésnek köszönhetően pohara különleges kiegészítője lesz az ünnepségeknek és összejöveteleknek.

Készíthetek gravírozott borospoharakat szöveggel vagy névvel?

Természetesen! Borospoharaink az Ön által választott szöveggel vagy névvel személyre szabhatók. Írja be a kívánt szöveget a szerkesztőnkbe, és válassza ki, hogy hol szeretné elhelyezni. A szerkesztőben egy dizájnt is hozzáadhat gazdag választékunkból.

Megszemélyesíthetem a borospoharakat fotókkal?

A minimum 18 darabos rendelésnél már lehetőség van arra, hogy ne csak szöveget vagy nevet adjon hozzá, hanem gravírozott fényképet vagy logót is. Kisebb, 1 darabtól kezdődő megrendelések esetén tekintse meg Borospoharak fotóval című ajánlatunkat.

A személyre szabott borospoharak mosogatógépben moshatók?

A poharakhoz használt lézeres technika hosszan tartó lenyomatot hagy az üvegen, így a poharak mosogatógépben biztonságosan tisztíthatók.