Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Tedd különlegessége az ünnepeid gyönyörű, gravírozott pezsgőspoharakkal, amelyek eleganciát kölcsönöznek minden alkalomnak. Precízen és gondosan készített, minden pohár az általad választott névvel és/vagy szöveggel jön, hogy minden korty emlékezetessé váljon. Szabd személyre még ma a saját készleted, és stílusosan koccinthatsz a felejthetetlen pillanatokra.

Személyre szabott gravírozott pezsgőspoharak

Nincs más pohár, amely jobban megfelelne a különleges pillanatoknak és ünnepeknek, mint a pezsgőspohár. Személyre szabott gravírozott pezsgőspoharainkból vendégeid pezsgőt, proseccót, spumantit, cavat és még alkoholmentes pezsgőt vagy gyermekpezsgőt is fogyaszthatnak. A fontos pillanatok megünneplése saját, személyre szabott pezsgőspoharakkal egészíti ki az eseményt, és a YourSurprisenál mindent megtalálsz, amire szükséged van, hogy mindezt megvalósítsd.

Gravírozott pezsgőspoharak

Az ajándék elkészítéséhez egy nagyon speciális technikát alkalmazunk a pezsgőspoharak személyre szabásához. Kiváló minőségű lézergravírozással gravírozzuk a poharak felületébe az általad választott nevet, dátumokat, üzenetet vagy akár logót. Ez azt jelenti, hogy a metszet állandó, hosszú élettartamú és mosogatógépben mosható, lehetővé téve a címzett (ek) számára, hogy hosszú ideig használhassák őket egy közös pillanat emlékeként.

Személyre szabott pezsgőspoharak meghatározott alkalmakra

Mindannyian szeretjük a jó meglepetéseket, és számos alkalom kínál tökéletes pillanatokat a gravírozott pezsgőspoharak használatára. Szerinted is remek ajándék egy 18-., 30-. vagy 40-éves születésnapi alkalomhoz? A születésnapos megérdemel egy egyedi személyre szóló saját nevével gravírozott pezsgőspoharat, amelyen akár a születési dátuma is feltüntethető, és minden használatkor emlékeztetni fogja őt erre a különleges születésnapra. Két másik nagyon különleges alkalom, amelyre a gravírozott pezsgőspohár csodálatos ajándék, az esküvő és az évforduló! Létrehozhatsz egy személyre szabott Moet & Chandon pezsgős ajándékkészletet poharakkal, beleértve egy fából készült díszdobozt, egy üveg pezsgőt vagy prosecco-t és egy pár személyre szabott pezsgőspoharat. Ha egy romantikus vacsorával lepnéd meg a párod, ezek a pezsgőspoharak a Valentin-nap alkalmával is nagyszerű meglepetés. Hozz létre egy gravírozott pezsgős pohárkészletet az újpár számára, személyre szabva mindegyik darabját névvel és dátummal.

Személyre szabott pezsgőspoharak készítése

Ha saját, személyre szabott pezsgős pohárkészletet szeretnél online szerkesztőnk segítségével pillanatok alatt elkészítheted. Rengeteg különböző formatervezési minta közül választhatsz, vagy dönthetsz úgy, hogy egyszerűen csak hozzáadod a választott szöveget, ez teljesen rajtad múlik. Adj hozzá egy kis ingyenes üzenőkártyát a tökéletes ajándékhoz egy személyre szabott üdvözlőkártyát vagy egy személyre szabott üveg pezsgőt.