Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

8 Ajándékok

Söröspoharak névvel gravírozva

Hogyan lepheted meg az igazi sörkedvelőt egy vidám és eredeti ajándékkal? Sok szép, személyre szabható söröspoharat találsz kínálatunkban. Sikerült már választani, melyik legyen? A pohárra gravírozzuk a címzett nevét, és így meglephetsz valakit egy egyedi és személyes söröspohárral ajándékba! Minden alkalomra tökéletes ajándék!

Különböző típusú söröspoharak

Különböző típusú sörös pohár gravírozható. Például gyönyörű talpas söröspohár, amely ideális egy speciális sör kóstolóhoz. A nagy szomjúságra pedig legalább fél liter űrtartalmú (50cl) üveg söröskorsót lehet rendelni. Előnyben részesíti a címzett búzasört? Akkor válassz egy szép Weizen söröspoharat.

Mit gravírozhatunk az üvegre?

A söröspoharainkra mindent be lehet gravírozni, például nevet vagy lenyomatot. Választhatsz a szerkesztőben a szórakoztató mintatervek közül, és adhatsz hozzá egy nevet. Például gyönyörű terveket készítünk apák és anyák számára, amelyek kiváló ajándékok lehetnek például apák és anyák napjára. Gondolj egy söröspohárra, amin az a felirat szerepel, hogy ‘Szeretem apát’, és ‘A legjobb apa az egész világon’, vagy ‘A legjobb anya’, ‘Szuper anya’ stb. De vannak szép mintáink a nagypapának és a nagymamának is. Ha inkább egy szívvel, csillaggal vagy kezdőbetűvel ellátott kialakítást szeretnél, akkor az is lehetséges. Minden tervhez hozzáadhatod a címzett nevét, és egy pillanat alatt egyedi söröspoharat készíthetsz. Az üveg felületét lézerrel gravírozzuk, így a pohár biztonságosan tisztítható a mosogatógépben, és nem kell attól tartani, hogy a minta elhalványul.

Személyre szabott söröspohár készlet

Ha eredeti nászajándékot keresel egy házaspár számára, akikről jól tudott, hogy mindketten szeretik a hideg sört, ajándékozz egy személyre szóló gravírozott söröspohár készletet, amelyen szerepel a nevük és / vagy az esküvő dátuma! Valóban eredeti és praktikus emlék, amellyel az évek során mindig emlékeznek majd a különleges napra. A személyre szabott söröspoharak egy csodálatos ajándék az évfordulókra is! Szerkesztőnkben különféle szórakoztató Mr & Mrs, Mr & Mr és Mrs & Mrs terveket találsz, amelyeket mindegyik sörös pohárra rá lehet gravírozni.

Söröskorsó fényképpel

Van kedves fotód valakiről, és meg akarod lepni az illetőt egy egyedi söröskorsóval ?Válassz egy fényképpel személyre szabható söröskorsót. Kínálatunkban találsz kerámia söröskorsót, amely fél literes űrtartalommal rendelkezik. A kiválasztott fotóval és szöveggel személyre szabhatod az online szerkesztőnkben. Ha elkészültél, mi kinyomtatjuk a mintatervet és rányomjuk a sörös bögrére. A bögre mosogatógépben is mosható!