Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Mit mondanak ügyfeleink

Quote icon

everything was super! Fast, accurate, precise. You are a fantastic team. I can only recommend to everyone.

Attila tovább 12-6-2022

10 / 10
Quote icon

Minden szuper volt

Nikoletta tovább 30-5-2022

10 / 10
Quote icon

Én meg voltam elégedve. Az ajándék jól nézett ki, a bonbonok finomak voltak, az ünnepeltnek nagyon tetszett. A szállítás gyors volt. Egy kicsit a doboz a szállítás során összenyomódott, de az ajándék szerencsére nem sérült.

FLÓRA tovább 30-5-2022

10 / 10
9.9

395 vélemények

Lásd mind

Személyre szóló gravírozott teáspoharak

Ha tökéletes ajándékot keresel egy teát kedvelő ismerősödnek vagy családtagnak? Akkor figyelmedbe ajánljuk ezeket a személyre szabott gravírozott teáspoharakat! Egyedi és különleges ajándék lehet bármely alkalomra. Minden pohár személyre szabható az általad választott névvel és / vagy szöveggel.

Különböző gravírozási lehetőségek## A személyre szabott gravírozott teáspohár csodálatos ajándék lehet azok számára, akik szeretnek minden nap egy két csésze teát fogyasztani. A poharakba bevéshető a választott név vagy üzenetet. Online szerkesztőnk rengeteg különböző tervezési lehetőséget kínál, amelyek közül választhatsz, hogy igazán egyedi legyen az ajándékod, például anyák napjára vagy a nagymának, születésnapra vagy akár karácsonyi ajándékként is. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a tetsző mintatervet a szerkesztőnkben, és hozzáadod a kívánt nevet vagy szöveget. Ha nem szeretnél dizájnt használni, és egyszerűen csak saját szöveget adsz hozzá, akkor sincs semmi gond, hiszen mi úgy készítjük el ajándékodat ahogyan te megtervezed. ## Hogyan készül a gravírozott pohár?## A kivitelezést kiváló minőségben lézergravírozással véssük az üveg felületébe. Ez azt jelenti, hogy a kialakítás időtálló, nem halványul el és mosogatógépben is tisztítható, így az ajándékozott személy hosszú ideig használhatja a poharát. ## Gravírozott teáspohár a logóval## Felajánljuk azt a lehetőséget is, hogy logóval ellátott poharakat nagyobb mennyiségben rendelj. Remek üzleti ajándék a gravírozott teáspohár logóval, például az irodai alkalmazottaknak vagy üzleti összejövetelek, tárgyalások alkalmával az ügyfelek számára, vagy reklámként történő felhasználásra is alkalmas. Igazán figyelemfelkeltő! Ha érdekel, hogy mutat a logód egy teáspoháron, vedd fel a kapcsolatot üzleti ügyfélszolgálatunkkal, és ők segítenek egy minta elkészítésével és a rendelés további részleteivel.

Köszönönet a tanároknak és tanítóknak!## Egyre több szülő és gyermek örömmel lepi meg tanárát, osztályfőnökét egy kis ajándékkal a tanév végén, hogy köszönetet mondjon erőfeszítésükért. A gravírozott teáspohár tökéletesen személyes, praktikus ajándék az iskolába! Szerkesztőnk rengeteg különféle dizájnt kínál kifejezetten a tanárok számára, mindössze annyit kell tenni, hogy hozzáadod a tanárod nevét. Ha ajándékozol az egész osztálytól,figyelmedbe ajánljuk a személyre szabott teáskészletünket, beleértve egy gyönyörű fából készült teásdobozt és teáspoharat! ## Különböző típusú gravírozott teáspoharak## A YourSurprise különféle teáspoharakat kínál, így mindenki számára megfelelő ajándék. Van a nehezebb, vastagabb teáspohár és egy könnyebb, lekerekített teáspohár. Válaszd ki a megfelelőt és adj hozzá egy mintát és / vagy nevet! ## Teakedvelők ajándékkészlete## Ha meglepnél egy teakedvelőt, létrehozhatsz egy kedves, személyre szabott teáspohár készletet, vagy egy vésett teáspoharat és egy fából készült teásdobozt. Akár a teásdoboz fedele is személyreszabható és gravírozható! Ez a metszet kiváló minőségű lézer gravírozási technikával készül, akárcsak a poharak.

Lásd a fából készült teásdobozt >>