Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

10 Ajándékok

Személyre szabott tálca fotóval és/vagy szöveggel

Fából készült tálcáinkat személyre szabhatjuk az Ön által kiválasztott fotóval, kollázzsal, névvel, logóval és/vagy szöveggel, így tökéletes ajándékot készíthet szeretteinek vagy otthonába. Kiválaszthatja az alkalomhoz legjobban illő méretet és színt, egy vagy több fényképet és egy tetszőleges szöveget adhat hozzá online szerkesztőnkben. A tálca középső részének tetejére nyomtatjuk az Ön tervét, pontosan úgy, ahogyan Ön szeretné, színesben és gyönyörű fényes kivitelben.

Személyre szabott tálcák különböző méretekben és színekben

Személyre szabott tálcáink két méretben kaphatók: közepes (33 x 20 cm) és nagy (43 x 28 cm), fekete és bézs színben. Mindegyik tálca mindkét oldalán kényelmes fogantyúkkal van ellátva, és fakerettel rendelkezik, amelynek közepén erős keménylemez található. Az Ön tervét fényűző fényes bevonattal látjuk el, amely megkönnyíti a tisztítást és a szárítást.

Személyre szabott tálca évfordulóra vagy Valentin-napra

Akár egy romantikus alkalomra készül, akár egy finom ágyban elköltött reggelivel szeretné meglepni Valentinját, személyre szabott tálcáinkkal tökéletesen megajándékozhatja szerelmét. Adja hozzá kedvenc fotóját és személyes üzenetét, hogy igazán egyedivé tegye, ez egy olyan eredeti ajándék, amit biztos, hogy még soha nem látott!!! Személyre szabott tálca anyák vagy apák napjára

Az egyik legértékesebb pillanat, amit anya- és apák napján adhatsz nekik, az ágyban elfogyasztott reggeli, amelyet a kicsik szolgálnak fel. Bár a reggeli talán nem tökéletes, egy személyre szabott tálca a gyermekeik fotóival biztosan nagy mosolyt csal az arcukra.

Személyre szabott tálca karácsonyra

Akár karácsony este forró csokoládéval és rágcsálnivalókkal kényezteted magad, akár az ajándékok kibontása előtt egy csésze teával vagy kávéval kezded a karácsony napját, személyre szabott tálcáink megfelelő karácsonyi hangulatot adhatnak otthonodnak! Adja hozzá kedvenc fotóit az együtt töltött karácsonyokról, kedvenc karácsonyi dalának szövegét vagy valamelyik dizájnunkat.

Személyre szabott tálca a konyhába

Mi emberek mindig találékonyak vagyunk, csak nem mindig tudjuk mindet hordozni és tartani, amit egy tálca tud! Könnyítse meg az életét egy személyre szabott tálcával! Akár vacsorát tálal a családjának, akár italokat a barátainak, akár rágcsálnivalókat önnek és partnerének egy esti Netflix-nézés közben, egy személyre szabott tálcára pontosan erre van szüksége.

Személyre szabott tálca az Ön otthonába

A személyre szabott tálalótálcák nagyon sokoldalú megoldást jelentenek, és egyszerre lehetnek funkcionálisak és elegánsak otthonában. A hagyományosan ételek és/vagy italok tálalására használt tálcák praktikusak és elegánsak. Vasárnapi ebéd a családdal, vacsora és aperitif a barátokkal, reggeli az erkélyen vagy egy kis nassolás a kanapén... a lehetőségek végtelenek! Adjon egy személyre szabott tálcát a dohányzó- vagy étkezőasztalához egy csokor virággal, gyertyákkal vagy magazinokkal az egységes, rendezetlen megjelenés érdekében. Személyre szabhatja tálcáját kedvenc dizájnjával, hogy illeszkedjen lakberendezéséhez, vagy ajándékozza meg szeretteit!

Személyre szabott tálcák egy partira vagy esküvőre

Az esküvők és a partik általában nemcsak intim és személyes pillanatok, hanem nagyszámú ember részvételével zajlanak. Egy ilyen légkörben a személyre szabott tálcák a megfelelő kísérők, hogy még különlegesebbé, egyedibbé és felejthetetlenebbé tegyék a pillanatot. Tálalja fel pezsgőit, koktéljait vagy előételeit, építse be őket az asztalába, vagy ossza ki a szívességeket a személyre szabott tálcák segítségével.