Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

7 Ajándékok

Személyre szabott ebéddoboz

Még mindig éhes vagy délelőtt 10-kor? Csomagoljon magának egy kis harapnivalót, és vigye el könnyedén személyre szabott uzsonnás dobozainkban. Ideálisak a gyermekek számára, és biztos lehet benne, hogy nem fogják elveszíteni a dobozukat. Válassza ki az Ön által kiválasztott fényképet, dizájnt és szöveget, és készítsen egy egyedi uzsonnás dobozt! Gyerekeknek szánt uzsonna még sosem volt ennyire szórakoztató!

Ajánlja ezt a névvel, fotóval és szöveggel ellátott, személyre szabott ebéddobozt.

Mit készített anya a délutáni uzsonnára? Ez a nagy kérdés sok gyermek számára. Ha szeretnéd személyessé tenni a gyerekek uzsonnáját vagy étkezését, imádni fogod ezt a személyre szabott uzsonnás dobozt! Gyermeke minden étkezése vagy uzsonnája varázslatos pillanat lesz. Eredeti ajándék gyermeke első iskolai napjára! Az uzsonnás doboz tetejére egy fénykép, szöveg vagy név kerül nyomtatásra az Ön kívánsága szerint. Válasszon ki egy gyönyörű fényképet, és alakítsa ki személyre szabottan az uzsonnás dobozát néhány kattintással a képszerkesztőnk segítségével. Lepje meg gyermekét saját ebéddobozzal!

Személyre szabott ebéddoboz

Az uzsonnás doboz tökéletes, gyermeke soha nem fog kiegyensúlyozott ebéd nélkül hazamenni. Ez az egyik legjobb konyhai termékünk. Fel van szerelve egy válaszfallal a különböző élelmiszerek elkülönítésére. Ne feledkezzen meg a személyre szabott pohárról, hogy étkezés vagy uzsonna után szomját olthassa! Rózsaszín, zöld vagy kék színben kaphatók, és személyre szabhatóak az Ön fényképével és szövegével. Dobozaink merev műanyagból készülnek, ideálisak a hátizsákban vagy aktatáskában történő szállításhoz. Ráadásul a doboz bezárása intuitív és egyszerű, így nem érnek kellemetlen meglepetések! A választás az Öné, laza vagy fix fedéllel.

Snack doboz a munkához

Ki mondta, hogy az uzsonnás dobozaink csak gyerekeknek valók? A munkahelyen, a szabadban vagy akár otthon, személyre szabhatja dobozainkat a maga módján. Minden látványtervünk és dizájnunk között mindenki és minden ízlés számára van valami. Szóval ne félj, egy uzsonnás doboz sokkal hasznosabb, mint gondolnád. Szóval igen, azt fogod mondani, hogy vannak felnőtteknek való műanyag dobozok, Tupperware. De egy igazi rágcsálnivalónak, legyen az édes vagy sós, jól csomagoltnak, száraznak és mindentől védettnek kell lennie, hogy a hűtőből kivéve is megőrizze ízét és minőségét. De mindenekelőtt személyre szabottnak kell lennie, ez a különbség.