Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Menő kulacsok a saját képeddel és neveddel? Itt megtalálod! Tedd a sajátoddá a vizes palackot egy kedvenc képpel. Hideg és meleg italokat is tennél a kulacsba? Egy egyedi fém kulacs a tökéletes választás!

16 Ajándékok

Kulacsok és palackok saját névvel és fotóval

Rendkívül népszerűek: és praktikusak a palackok, kulacsok, amelyek elegendő vizet, kávét vagy teát tartalmaznak ahhoz, hogy átvészeljük a napot. Ha te is szeretnél egy ilyen egyedi vizes palackot vagy termoszbögrét? Vagy a gyerekek számára szeretnél egy szép fényképes kulacsot az iskolába? Könnyen megtervezheted saját kulacsod, bögréd vagy vizes palackod online! Különböző típusú palackok közül választhatsz.

Vizes palackok névvel vagy fényképpel

Természetesen számos vizes palackot találsz a kínálatunkban, amelyek hasznosak lehetnek a sport tevékenységekhez is. A palackok alumíniumból készülnek, így idő és ütésállók. A palackok mindegyikének van egy kupakja, amely megvédi a belsejét a szennyeződésektől. Egyszerűen csak csavard le a kupakot az újratöltéshez. A palackok tartalma 500 ml, pontosan elég egy edzéshez, vagy kocogáshoz! Válassz egy gyönyörű dizájnt a szerkesztőnkben, tölts fel egy fényképet vagy nevet, és pillanatok alatt kész is a gyönyörű és egyedi kulacsod.

Termoszbögre

Ha üzleti útra készülsz vagy vakációzni és szeretnél magaddal vinni egy jó meleg vagy hideg italt, akkor nem nélkülözhetsz egy ilyen praktikus termoszbögrét. A termosz bögrének egy csúsztató résszel van felszerelve a fedele, amellyel kinyithatod, hogy igyál belőle. Ha végeztél, egyszerűen nyomd vissza a csúszkát és szivárgásmentesen zárul. A kulacs fehér és alumíniumból készül, fekete fogantyúval. A termoszbögre akár 6 órán át is melegen tartja a forró italt, elég idő egy hosszú vonatúthoz vagy autóban való utazáshoz! Könnyedén kézzel kiöblíthető. Jobb, nem a mosogatógépbe tisztítani, így a termoszbögre külseje hosszabb ideig szép marad. Megtervezheted a saját termoszodat egy tetszés szerinti kivitelben és fotókkal.

Thermosz palack

Természetesen számos gyönyörű termosz van a kínálatunkban. Ezek a palackok kettős falúak, ezért alkalmasak egyaránt hideg és meleg italok tárolására. A termosz palackok kapacitása 500 ml, és rozsdamentes acélból készülnek. Választhatsz csavaros kupakkal ellátott termoszt vagy akár bambusz kupakost. Az ezüst mellett fehér színben is kapható. A termosz könnyen testreszabható saját fényképpel, névvel, szöveggel vagy logóval. Ha különleges palackra vágysz, nézd meg online szerkesztőnkben, hogy melyik mintát találod megfelelőnek és magad személyre szabhatod a saját palackodat.

Minták a szerkesztőben

Online szerkesztőnkben különféle szórakoztató mintaterveket találsz, amelyekkel ingyenesen megtervezheted a kulacsod vagy palackod. Válassz virágos, leveles, tigrises, narancsos vagy más szórakoztató minták közül. Hozzáadhatsz nevet és fényképet, hogy valóban személyes és egyedi legyen a termoszpalack.

Iskolai kulacs névvel és fotóval

Természetesen több szép iskolai kulacs is van a kínálatunkban, amelyet a gyerekek magukkal vihetnek az iskolába. Ezek kék, zöld és rózsaszín színben kaphatók. Szuper erős BPA-mentes műanyagból készülnek. Válassz a flamingó, a róka, a koala medve, az oroszlán, a bálna vagy a többi szórakoztató mintaterv közül. Töltsd fel a gyerek kedvenc fényképét, írd be a nevét, és készen is álltok az új tanévkezdésre. Ideális, ha a gyerek gyakran elveszti a kulacsát; mert a személyre szabott kulacs könnyen megtalálható.

Saját kulacs pillanatok alatt

Könnyen elkészítheted saját bögrédet, kulacsod, palackod vagy termoszod online. Válaszd ki a személyre szabni kívánt terméket, és indítsd el a szerkesztőt. Válassz egy a szórakoztató mintatervek közül, töltsd fel a saját fényképedet, és adj hozzá egy nevet vagy szöveget. Még ma elkészítjük és gondosan csomagoljunk az ajándékodat. Kiszállítjuk és pár napon belül megkapod az egyedi személyre szabott palackodat.