< Vissza
  • Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Minden Kulináris ajándékok ajándék

Konyha ajándékok

A vacsorát mindig ugyanazok az emberek tartják? Csinálják fel a legcsodálatosabb ételeket? Mindent olyan ízletesnek teremtenek, amit abszolút nem mondhatsz egy másik tányérra vagy desszertre? Egyedülálló ajándékot érdemelnek, hogy támogassák kedvenc hobbijaikat vagy munkájukat! Tervezze meg saját, autentikus konyhai ajándékait, amelyek szuper könnyűek a YourSurprise-nál! A legjobb ajándékokat kerekítettük, hogy minden (jövő) séf boldog legyen!

Személyre szabott kötény

Nem sütik a cookie-kat, kis mennyei darabokat készítesz! Tartsd tisztán a ruhádat a folyamatban, kötényt viselve. Nem, nem csak egy kötény, mert nem csak séf! Személyre szabott kötényre van szükség, amely megmutatja mindenkinek, aki a legjobb szakács a városban! A sok színes és szórakoztató formatervezővel a szerkesztőben garantáltan megtalálható egy kötény, amely tökéletesen leírja az összes séfet, a mesterektől a katasztrófákig.

Ön inkább egy BBQ szakács? Van egy kötényünk, amely kifejezetten a BBQ szakács támogatására szolgál. Ez a különleges BBQ kötény még szerszámokkal is rendelkezik! Most már csak kitalálnod kell, hogy ki fogja csinálni az ételeket.

Vésett szemüveg

Bor és vacsorázni vésett szemüveggel ! Gravírozza a borospohárjait a barátaid nevével, így mindenkinek megvan a saját pohár. A pezsgős pohár esküvői ajándékként bevihető, a menyasszony és a vőlegény nevével és a különleges dátummal.

A név és a szórakoztató design sör szemüveg tökéletes a születésnapokra. Hosszú itallal ellátott szemüveg egy szép ajándék egy kollégának vagy üzleti partnernek. Ne mentse ezeket a gyönyörű vésett szemüveget csak különleges alkalmakra, mert megérdemlik, hogy lássák őket!

Reggeli tálca

A reggeliző tálca tökéletes az anyák vagy apák reggelizésére az anyák napján és az apák napján. Ők is tökéletesek, ha valaki mást szeretne elrontani reggelivel az ágyban. Tervezze meg a tálcát egy szép fotóval a szeretteitől, háziállatról vagy tájról. Ha egy kis extra színt szeretne hozzáadni, hozzáadhat egy tervet a szerkesztőtől. A tálca használatához nincs szükség a reggelivel együtt, teát is használhat a kertben, vagy egy italt és néhány harapnivalót az erkélyen. Ez az egyedülálló ajándék végtelen lehetőségeket és szórakozást kínál!
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel