• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Gravírozott teáspoharak

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 282 vélemények
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10
Szabina
tovább 11-10-21

"Minden egyszerű és tökéletes volt. A rendelt ajándék is kifogásolhatatlan. Köszönöm. "

10 / 10
Fehér
tovább 11-10-21

"Gyors volt, precíz. "

10 / 10
Személyre szóló gravírozott teáspoharak

Személyre szóló gravírozott teáspoharak

Ha tökéletes ajándékot keresel egy teát kedvelő ismerősödnek vagy családtagnak? Akkor figyelmedbe ajánljuk ezeket a személyre szabott gravírozott teáspoharakat! Egyedi és különleges ajándék lehet bármely alkalomra. Minden pohár személyre szabható az általad választott névvel és / vagy szöveggel.

Különböző gravírozási lehetőségek

A személyre szabott gravírozott teáspohár csodálatos ajándék lehet azok számára, akik szeretnek minden nap egy két csésze teát fogyasztani. A poharakba bevéshető a választott név vagy üzenetet. Online szerkesztőnk rengeteg különböző tervezési lehetőséget kínál, amelyek közül választhatsz, hogy igazán egyedi legyen az ajándékod, például anyák napjára vagy a nagymának, születésnapra vagy akár karácsonyi ajándékként is. Csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a tetsző mintatervet a szerkesztőnkben, és hozzáadod a kívánt nevet vagy szöveget. Ha nem szeretnél dizájnt használni, és egyszerűen csak saját szöveget adsz hozzá, akkor sincs semmi gond, hiszen mi úgy készítjük el ajándékodat ahogyan te megtervezed.

Hogyan készül a gravírozott pohár?

A kivitelezést kiváló minőségben lézergravírozással véssük az üveg felületébe. Ez azt jelenti, hogy a kialakítás időtálló, nem halványul el és mosogatógépben is tisztítható, így az ajándékozott személy hosszú ideig használhatja a poharát.

Gravírozott teáspohár a logóval

Felajánljuk azt a lehetőséget is, hogy logóval ellátott poharakat nagyobb mennyiségben rendelj. Remek üzleti ajándék a gravírozott teáspohár logóval, például az irodai alkalmazottaknak vagy üzleti összejövetelek, tárgyalások alkalmával az ügyfelek számára, vagy reklámként történő felhasználásra is alkalmas. Igazán figyelemfelkeltő! Ha érdekel, hogy mutat a logód egy teáspoháron, vedd fel a kapcsolatot üzleti ügyfélszolgálatunkkal, és ők segítenek egy minta elkészítésével és a rendelés további részleteivel.

Köszönönet a tanároknak és tanítóknak!

Egyre több szülő és gyermek örömmel lepi meg tanárát, osztályfőnökét egy kis ajándékkal a tanév végén, hogy köszönetet mondjon erőfeszítésükért. A gravírozott teáspohár tökéletesen személyes, praktikus ajándék az iskolába! Szerkesztőnk rengeteg különféle dizájnt kínál kifejezetten a tanárok számára, mindössze annyit kell tenni, hogy hozzáadod a tanárod nevét. Ha ajándékozol az egész osztálytól,figyelmedbe ajánljuk a személyre szabott teáskészletünket, beleértve egy gyönyörű fából készült teásdobozt és teáspoharat!

Különböző típusú gravírozott teáspoharak

A YourSurprise különféle teáspoharakat kínál, így mindenki számára megfelelő ajándék. Van a nehezebb, vastagabb teáspohár és egy könnyebb, lekerekített teáspohár. Válaszd ki a megfelelőt és adj hozzá egy mintát és / vagy nevet!

Teakedvelők ajándékkészlete

Ha meglepnél egy teakedvelőt, létrehozhatsz egy kedves, személyre szabott teáspohár készletet, vagy egy vésett teáspoharat és egy fából készült teásdobozt. Akár a teásdoboz fedele is személyreszabható és gravírozható! Ez a metszet kiváló minőségű lézer gravírozási technikával készül, akárcsak a poharak.

Lásd a fából készült teásdobozt >>