• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Rendelje meg most, hogy ajándékait karácsonyra kézbesítse!
Rendelje meg most, hogy ajándékait karácsonyra kézbesítse!
Minden Fénykép bögrék ajándék

Fénykép bögrék

Nem számít, ha otthon vagy munkahelyen van, mindig megragadja a kávét vagy teát. Valahogy jobban íze van, ha az adott bögreből iszik. Néha valaki eljut a bögre előtt, és nem tehetsz semmit. A YourSurprise tökéletes megoldást kínál erre a problémára. Kinyomtathatja saját fotóját a bögre! A fotóbögre kávé és tea szünetek egyre szórakoztatóbbá válnak, és mindenki tudja, hogy melyik bögre a tiéd! Meglepődj a családdal és a barátaival a szórakoztató és hasznos ajándékkal a születésnapjukon, Húsvétra vagy amikor új munkát talált.

Személyre szabott csésze és csészealj

Lehet-e jobb a tea vagy a kávé, mint amikor a saját pohárból iszik? Szeretné, ha kicserélné a szekrényedben lévő csészéket szép újdonságokért? Tedd a csészedet és a csészealjakat egyfajtavá úgy, hogy magad tervezed! Ehhez nem kell számítógépes hozzáértésnek lennie, csak hozzáadhatja kedvenc fotóját egy tetszőleges tervhez, és hozzáadhatja a nevét. Egy egyedülálló, személyre szabott csésze és csészealj csak néhány kattintásnyira van! Ők is tökéletes ajándék egy háziasszonyhoz, vagy hamarosan ajándékba!

Személyre szabott eszpresszó csészék

Nagy nap előtted? Vagy talán egy nagy éjszaka mögötted? Néha csak egy eszpresszó jut el a nap folyamán. Ez az ital gyakrabban mentette meg a napot, mint amennyit számíthatunk. Igyon ezt az italt a saját személyre szabott eszpresszó csészéből , hogy megbizonyosodjon arról, hogy a kávé a mágia maximálisan működik. A személyre szabott eszpresszó csészék nemcsak az eszpresszó lövései, hanem a gyerekek számára is ideálisak saját kis bögre. A szerkesztőben különböző vidám tervek vannak a gyerekeknek. Csak győződjön meg róla, hogy nem véletlenül helyezte eszpresszót a pohárba.

Üveg tea csészék

Szeretné meglepni egy személyre szabott bögre, de azt szeretné, hogy egy kicsit más legyen? Nézd meg az üveg teáscsészét . Ezek a teásüvegek névvel vagy különleges dátummal véshetők. A szerkesztőben számos különböző kivitel áll rendelkezésre, amelyekkel az üveg teáscsészék még csodálatosabbak. A teaszemüvegeket külön-külön vagy két (egy évfordulóra alkalmas) és különálló anyák napjaival rendelhető meg.
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel