• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Mit mondanak ügyfeleink
10.0
Lásd mind 56 vélemények
Orsolya Evelin..
tovább 12-07-20

"Minden szuper volt, könnnyű rendelés, gyors szállítás, remek ajándék😊 "

10 / 10
Alexandra
tovább 11-07-20

"Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, a gyorsasággal és a szállítással is egyaránt. "

10 / 10
Agnes
tovább 10-07-20

"Szuper ajandek es elso osztalyu ugyfelszolgalat! Koszonom szepen a segitseget! "

10 / 10

Gravírozott vágódeszka

Felszolgáló- vagy vágódeszkáink ideális ajándékok, de az otthonodban is sokoldalúan kihasználhatod őket. Ajándékozhatsz valakinek például egy névvel személyre szabott luxus fa vágódeszkát, vagy rendelhetsz a saját konyhádba egy nyomtatott üveg vágódeszkát. Minden vágódeszkánkat mi gravírozzuk. Mivel a gravírozás tartós, nem kell amiatt aggódnod, hogy lekopik a mosogatógépben. A vágódeszkád hosszú évekig gyönyörű marad!

Gravírozott kenyérvágó deszka esküvői ajándéknak

Az ember szívéhez a gyomrán át vezet az út, és az ifjú párnak garantált öröm egy nekik szóló felirattal ellátott, egyedi kenyérvágó deszka. A személyre szabott fa kenyérvágó deszka tökéletes esküvői ajándék. Gravíroztasd bele a házaspár nevét, és állíts nekik össze egy különleges ajándékszettet! Kiegészítheted például egy szép edényfogó kesztyűvel vagy kínálótállal. Ha pedig úgy gondolják, hogy ez az ajándék túl szép ahhoz, hogy használják, lakberendezési tárgyként is megállja a helyét.

Reggeli az ágyban fa tálalótálon

A vasárnap reggel tökéletes arra, hogy a szerelmedet meglepd egy ágyba vitt reggelivel. Még nagyobb lesz az öröme, ha a reggelit egy névre szóló felszolgáló deszkán kapja. A YourSurprise oldalán könnyen beszerezheted! A saját felirattal személyre szabott ajándékot pillanatok alatt megtervezheted. Az üzenetedet a legnagyobb gondossággal gravírozzuk a deszkába.

Vágódeszka felszolgáláshoz

A fa vágódeszka felhasználásának másik nagyszerű módja a felszolgálás, amivel lenyűgözheted a barátaidat. Akár finom francia sajtokkal leped meg őket, akár olajbogyóból, kenyérből és tapenade-ból álló, mediterrán válogatással, ezzel a felszolgáló deszkával mindenkit elkápráztathatsz.

Formák és nyomatok

A YourSurprise oldalán vágódeszkák széles kínálata vár. Van téglalap alakú, kerek, de még szív alakú vágódeszkánk is (nagyszerű Valentin-napra!). Válassz a neked készített különféle minták és szövegek közül, vagy rendelj saját feliratot, amelyhez különböző betűtípusokat és stílusokat használhatsz.

Kinek tökéletes?

Kiváló ajándék: * ínyenceknek * borozni szeretőknek * a főzés rajongóinak