• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Minden úrvacsora ajándék

Közösségi ajándékok

Az első szentáldozás nagyon különleges alkalom egy gyermek számára. Az első szentáldozás csak egyszer kerül életre, ami rendkívül izgalmas. Miután a szent esemény az egyházban történt, a nap tele van családdal és barátaival. A fiú vagy lány ajándékokat kap ezen a különleges napon. Szeretné meglepni őket azzal, ami egyedülálló és tartós emléke ennek a különleges napnak.

Készítse el saját tanúsítványát

Mivel az első szentáldozás egy különleges nap, hogy valakinek tartós memóriát adjon. Készítsen saját igazolást erre a különleges alkalomra! Vegyél egy szép képet a fiú / lány ezen a különleges napon, és nyomtassa ki a tanúsítványra. A saját szövegét és a gyermek nevét írhatja, hogy valóban egyedi és személyes legyen. Adja meg ezt a különleges tanúsítványt a gyermek hálószobájában vagy a nappaliban.

Gravírozott karkötők

A lányok általában fehér ruhát viselnek az első szent közösségükhöz. Egy egyedülálló ezüst ékszer, ami még szebbé teszi a megjelenését! Vigye be a lány nevét egy ezüst karkötőre. A vésett karkötők kiváló minőségű ezüstből készülnek, és minden nap viselhetők. A karkötő tartós memóriává válik a különleges napra.

Fotó csempe

A gyermeknek az első szentáldozás napján a fotót mindig az egész család ápolja. Olyan fotó, amely egy különleges helyet érdemel otthonában. A közösség fotóját és dátumát kerámialapra nyomtassa. Ez a hagyományos ajándék a gyermek számára a különleges nap emléke. A fotó csempe is gyönyörű ajándék a gyermek császárai számára.

Fotó gyertya

A fénykép egy gyertyán a tökéletes emlékeztető ajándék. Legyen egy fotó a gyermekről és a gyertyára nyomtatott dátumról, hogy személyes ajándék legyen. Választhat egy különböző színű illatos gyertyát is. Választhat három különböző illat közül, így mindig olyan, amit szeretsz! Egy ingyenes kis üdvözlőlapot adhat hozzá a fénykép gyertyákhoz . Abban az esetben, ha nem tud részt venni a pártnál, az ajándékot az Ön által választott címre küldheti.