• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden úrvacsora ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 284 vélemények
Gézártné..
tovább 24-10-21

"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok mindennel. Biztosan fogok még Önöktől rendelni . "

10 / 10
Viktória
tovább 24-10-21

"gyors,minden rendben volt "

10 / 10
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10

Vallási ajándékok

Az elsőáldozás vagy konfirmálás nagy esemény egy gyermek életében. Mindez csak egyszer történik meg az életében, így fontos eseménynek számít. A nagykorusítási szertartás után az egész templom tele van a családtagokkal és barátokkal. Fiúk, lányok egyaránt egy emlékezetes ajándékot érdemel ezen a különleges napon. Szeretnéd meglepni őt valami különlegessel? Készíts egy tartós, emléket megőrző ajándékot az eseményről.

Készíts egy elismerő bizonyítványt

Mivel az elsőáldozás vagy konfirmálás egy különleges esemény, szeretnénk visszaemlékezni rá. Készíts róla bizonyítványt, hogy emléke örökre megmaradjon! Készíts egy fényképet a fiúról/lányról és tölts fel a szerkesztőbe. Így elérheted, hogy ajándékod igazán egyedi és személyre szóló legyen, amit majd feltehet a hálószoba, gyerekszoba vagy a nappali falára.

Gravírozott karkötők

A lányok az elsőáldozás vagy konfirmálás alkalmával többnyire fehér ruhát viselnek. Egy ezüst színű ékszer csak még szebbé teszi őt! A lány nevét egy ezüst medálra vagy karkötőre gravírozzuk, így mindennap viselhető egyedi ajándékot kap és ennek a különleges napnak tartós emléke marad.

Képes kerámialap

Az egész családnak tetszeni fog a fénykép az első vallásos eseményről. Egy ilyen fotó különleges helyet érdemel az otthonokban! Nyomtasd ki a közösségi alkalom képét és dátumát egy kerámialapra. Ez a hagyomány a gyermek életében különleges emlék marad. A képes kerámialap nagyszerű ajándék a keresztszülőknek is, ami megörökíti az eseményt.

Képes gyertya

A képes gyertya különleges emléktárgy vallásos események alkalmával. Választhatsz illatos gyertyát is különböző színekben. Három illat közül választhatsz, így sosem unod meg őket! Rendelhetsz egy ingyenes üdvözlőkártyát is a gyertya mellé, például ha nem tudsz részt venni az eseményen de elküldheted jókívánságaidat és ajándékodat a kiválasztott címre.