• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.
Minden úrvacsora ajándék
Mit mondanak ügyfeleink
10.0
Lásd mind 53 vélemények
Szonja
tovább 06-07-20

"Maximálisan elégedett voltam mindennel 🤗 "

10 / 10
Beatrix
tovább 04-07-20

"Beautiful photo book. My husband was very happy to get this. "

10 / 10
Ildikó
tovább 04-07-20

"Minden pontos, jó és korrekt. "

10 / 10

Közösségi ajándékok

Az első szentáldozás nagyon különleges alkalom egy gyermek számára. Az első szentáldozás csak egyszer kerül életre, ami rendkívül izgalmas. Miután a szent esemény az egyházban történt, a nap tele van családdal és barátaival. A fiú vagy lány ajándékokat kap ezen a különleges napon. Szeretné meglepni őket azzal, ami egyedülálló és tartós emléke ennek a különleges napnak.

Készítse el saját tanúsítványát

Mivel az első szentáldozás egy különleges nap, hogy valakinek tartós memóriát adjon. Készítsen saját igazolást erre a különleges alkalomra! Vegyél egy szép képet a fiú / lány ezen a különleges napon, és nyomtassa ki a tanúsítványra. A saját szövegét és a gyermek nevét írhatja, hogy valóban egyedi és személyes legyen. Adja meg ezt a különleges tanúsítványt a gyermek hálószobájában vagy a nappaliban.

Gravírozott karkötők

A lányok általában fehér ruhát viselnek az első szent közösségükhöz. Egy egyedülálló ezüst ékszer, ami még szebbé teszi a megjelenését! Vigye be a lány nevét egy ezüst karkötőre. A vésett karkötők kiváló minőségű ezüstből készülnek, és minden nap viselhetők. A karkötő tartós memóriává válik a különleges napra.

Fotó csempe

A gyermeknek az első szentáldozás napján a fotót mindig az egész család ápolja. Olyan fotó, amely egy különleges helyet érdemel otthonában. A közösség fotóját és dátumát kerámialapra nyomtassa. Ez a hagyományos ajándék a gyermek számára a különleges nap emléke. A fotó csempe is gyönyörű ajándék a gyermek császárai számára.

Fotó gyertya

A fénykép egy gyertyán a tökéletes emlékeztető ajándék. Legyen egy fotó a gyermekről és a gyertyára nyomtatott dátumról, hogy személyes ajándék legyen. Választhat egy különböző színű illatos gyertyát is. Választhat három különböző illat közül, így mindig olyan, amit szeretsz! Egy ingyenes kis üdvözlőlapot adhat hozzá a fénykép gyertyákhoz . Abban az esetben, ha nem tud részt venni a pártnál, az ajándékot az Ön által választott címre küldheti.