• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
< Vissza
Minden Lakásdekoráció ajándék

Lakásdekoráció

Ki mondta, hogy csak otthonát díszítheti, amikor belép? Minden alkalommal, amikor egy kis változtatásra van szüksége, megváltoztathatja az otthoni dekorációját! Nem kell felvenni egy ecsetet, és újra elkezdeni festeni az egész házat, hogy új és friss megjelenést hozzon létre. A YourSurprise-nél jó szórakozást kínálunk otthonának megjelenésében, hogy az otthoni megjelenésed igazán egyszerű és személyre szabott. Különböző színek, szövetek, minták, formák és méretek közül választhat, bármit is választasz, mindig illeszkedik belsejébe!

Személyre szabott párna

Nincs olyan dolog, mint „túl sok párna”, ami tökéletes, mert csodálatosak ahhoz, hogy (újra) díszítsenek egy szobát! A párnák fényes színével vagy designjával könnyedén világosabbá és barátságosabbá teheti a szobát. Soha nem volt könnyebb személyre szabni a párnákat saját fotóival és szövegével! A felhasználóbarát szerkesztő kis segítségével létrehozhat egy egyedi és személyes ajándékot. Válasszon kedvenc párnás alakot és színt, hogy illeszkedjen a belsejéhez, vagy kitűnjön. A személyre szabott párnák nagyszerű módja egy gyerekszoba, nappali vagy hálószoba díszítésére. Kezdjük (újra) díszítjük!

Gyermek szék

A gyerekek szeretnek benne lenni egy otthon, különösen saját szobájuk díszítésében. Hozzon létre egy helyet a gyerekeknek, hogy üljön le és lazítson a különleges gyermekszékkel . Ezek a szuper kényelmes székek kisebbek, mint a normál székek, és nevükkel hímezhetők. Ez lesz az új kedvenc helyük a házban! Nem kell aggódnia, ha a gyerekek kicsit rendetlenek, a fedél és az ülés levehető és mosható a mosógépben. Ez egy nagy születésnapi ajándék vagy karácsony!

Fürdőszobai kiegészítők

Amikor otthonát díszíti, nem hagyhatja ki a fürdőszobát. Pár szórakoztató és személyes fürdőszobai kiegészítőkkel teljesen új megjelenést hoz létre. Tervezzen új szappanadagolót saját fotójával vagy designjával, és adjon hozzá egy nevet, dátumot vagy szöveget. Ez egy egyedülálló háziasszony ajándék. Szeretne nagy mosollyal kezdeni a napot? Tervezze meg saját fogkefe tartóját ! Készítse el saját designját, vagy válasszon egyet a szerkesztőben, adja hozzá kedvenc fotóját és szövegét. Ki fogja meglepni ezeket az igazán egyedi ajándékokat?
+ Olvass többet…
Segíthetünk?
1 val vel