Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Fedezze fel az egyedi, személyre szabott órákat, és alakítson át bármilyen teret stílusosan. Válasszon a minták és típusok széles választékából, és készítsen felejthetetlen ajándékot, vagy tegye személyessé otthonát a fényképével és/vagy szövegével ellátott egyedi faliórával.

6 Ajándékok

Készítse el saját személyre szabott óráját fotóval és/vagy szöveggel

Amikor az otthonunk díszítésére gondolunk, gyakran elfelejtünk kellő figyelmet fordítani a falakra. Vajon tényleg befejezettnek tekinthető-e egy szoba anélkül, hogy egy szép óra lógna a falon? Eredeti, személyre szabott órát keres a konyhába, vagy ajándékba valakinek, aki épp most költözött új otthonába? Talán olyan ajándékra vadászik, amely lenyűgözi a megajándékozottat, és minden alkalommal, amikor megnézi az időt, szép emlékeket idéz fel benne?

Tervezzen saját fényképes órát a fénykép(ek), a szöveg és a dizájn felhasználásával. A YourSurprise órák különböző formákban és méretekben kaphatók, így mindig találhat a szobához és alkalomhoz illő órát.

Személyre szabott órák minden alkalomra

Ha szeretné meglepni valamelyik szülőjét vagy nagymamáját, személyre szabott órákat kínálunk olyan alkalmakra, mint a születésnapok, különleges órák anyák napjára, nagyszülők napjára, valamint egyedi órák tanároknak. Barátja, családtagja vagy ismerőse költözik és házavatót rendez? Egy személyre szabott falióra tökéletes ajándék erre a különleges alkalomra. Személyre szabhatja például egy vidám nyaralási fotóval vagy egy családi képpel.

Személyre szabott szív alakú falióra

Szeretne valakinek órát adni, de szeretne egy kis extra szeretetet hozzáadni? Akkor a megfelelő ajándék egy személyre szabott szív alakú óra. A személyre szabott szív alakú óra ideális ajándék Valentin-napra, anyák napjára vagy egyszerűen csak azért, mert meg akarsz lepni valakit. Tudta, hogy nemcsak fényképet, hanem szöveget is adhat hozzá? Legyen szó szerelmi vallomásról vagy szeretetnyilvánításról, biztosak vagyunk benne, hogy megtalálod a megfelelő szavakat a pillanathoz. Ha pedig nem érzed jól magad a szavakkal, akkor mindig választhatsz egy vidám fotókollázst!

Személyre szabott faliórák gyerekeknek

Egy személyre szabott fényképes óra több mint egy remek otthoni kiegészítő a nappaliban, de egy gyerekszobában is szórakoztató kiegészítője lehet. Személyre szabhatja egy vidám dizájnnal, fotóval és/vagy szöveggel. Az óra csendes, így gyermekét nem zavarja a hangja alvás közben vagy éjszaka. A gyermekórát egyedi dizájnnal, dinoszauruszokkal, állatokkal, virágokkal és még sok mással személyre szabhatod! Válassza ki kedvenc stílusát, és személyre szabhatja óráját most!

Hogyan lehet személyre szabni egy órát

Az óra személyre szabása egyszerű! Egyszerűen válassza ki a tetsző sablont, kattintson a szerkesztőnk megnyitásához, és válasszon egyet a számos dizájn közül. Nevet, szöveget és akár egy vagy több fényképet is beilleszthet a tervedbe! Az órát az Ön által választott címre szállítjuk. Ha szeretné meglepni a megajándékozottat, küldje el ajándékát egyenesen az ő címére, és adjon a megrendeléshez egy ingyenes üzenőkártyát, hogy tudassa vele, ki küldte az ajándékát.

Mekkora a falióra?

A fotóval és/vagy szöveggel ellátott, személyre szabott falióra kétféle változatban kapható: kerek vagy szív alakú. A kerek, személyre szabott falióra 20,5 cm átmérőjű M vagy 29 cm átmérőjű L változatban kapható.

A szív alakú óra szintén két változatban kapható: M méretben 21 x 20 cm, vagy L méretben 31 x 30 cm .

Miből készült az óra?

Minden óránk masszív keménylemezből készül. Minden óra tartalmaz egy praktikus függesztőhorgot a felakasztáshoz, valamint elemeket. Így azonnal élvezheti a személyre szabott fényképes óráját, vagy dönthet úgy is, hogy egyenesen a címzettnek küldi.