Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Ha képeslapot küldesz egy szerettednek, azzal kimutathatod, hogy gondolsz rá, és törődsz vele, még akkor is, ha távol van. Küldhetsz üdvözlőlapot valakinek, aki a születésnapját ünnepli, egy nehéz időszakon megy keresztül, egy különleges pillanatot ünnepel, de sok-sok más alkalomra is! Tedd egyedivé az üdvözlőlapodat egy fényképpel és/vagy szöveggel!

18 Ajándékok

Személyre szabott üdvözlőlapok

A múltban a levelek és a kártyák voltak az egyetlen módja annak, hogy a szeretteinkkel távolról kommunikáljunk. Ma már van internet és telefon, és az üdvözletküldés sokkal egyszerűbbé és gyorsabbá vált. A technológia kényelme ellenére néha-néha jó érzés valami váratlan és szívhez szólót kapni közvetlenül a postaládába. A YourSurprise segítségével személyre szabott üdvözlőlapot küldhet legközelebbi és legkedvesebb hozzátartozóinak. Például meglepheti nagymamáját, akit már rég nem látott egy üzenettel, vagy várandós barátnőjét egy kedves üdvözlettel. Vagy egyszerűen csak azért küldhetsz valakinek képeslapot, mert azt akarod, hogy tudja, mennyire fontos neked. A kártyát ajándékba is adhatod, így lesz igazán teljes!

Üdvözlőkártya személyre szabása

Persze könnyen lehet találni sok kész üdvözlőkártyát aranyos grafikával és vicces szöveggel, de egy személyre szabott kártya egészen más érzést kelt! A személyre szabott kártyával nem csak a különleges üzenetet adhatod meg, amely a belsejére kerül, hanem fotókat, szöveget és nevet is adhatsz hozzá! Képzelje el, hogy anyák napján meglepi anyukáját egy közös fotóval, vagy a családját egy karácsonyi üdvözlőlappal, amelyen az Ön különleges üdvözlete szerepel. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja a kívánt sablont, és testre szabja azt a praktikus online szerkesztőnkben. Válassza ki a kívánt címet, és küldje el közvetlenül a címzettnek!

Személyre szabott fa üdvözlőkártyák

Amikor üdvözlőlapot adsz, félő, hogy a kézhezvételt követően rövid időn belül kidobják és elfelejtik. Egy fából készült kártya viszont gyönyörű dísz lehet, amelyet bármilyen felületen ki lehet helyezni. A kártya egy állvánnyal van ellátva, amely függőlegesen tartja. Válasszon függőleges vagy vízszintes formátumot, és azonnal személyre szabhatja egy fotóval és szöveggel. Valentin-napra, anyák napjára vagy apák napjára is találhat különleges fakártyákat.

Fotó üdvözlőkártyák

Nem nagyon ért a szavakhoz, de mégis szeretne üdvözlőlapot küldeni a különleges valakinek? A legjobb módja ennek egy fotó! Helyezhet egy fényképet egy gyönyörű dizájn belsejébe, vagy töltheti meg a kártyát kedvenc felvételeivel, esetleg olyanokat választva, amelyek kifejezik azokat az érzéseket, amelyeket ki szeretne fejezni. Az üdvözlet kiegészítéséhez nevet és/vagy szöveget is hozzáadhat.

Üdvözlőlapok minden alkalomra

Az üdvözlőkártya valóban minden alkalomra alkalmas. A YourSurprise weboldalán a tervek és pillanatok széles választéka áll rendelkezésre, mint például: Esküvő: Meghívást kapott egy esküvőre, és szeretne különleges módon kívánni a násznépnek? Válasszon esküvői mintáink közül, és személyre szabhatja a kártyát a menyasszony és a vőlegény nevével. Áldozás: Az áldozás egy nagyon különleges pillanat. Üdvözletét egy emlékalbumban is megőrizheti, miért ne válasszon valami egyedit, ami hosszú távon is megmarad? Születésnap: Ki ne örülne egy szép születésnapi üdvözlőlapnak? Akár messze laksz a születésnapos fiútól vagy lánytól, akár nem, biztosan örülni fog, ha egy szép kártyán olvashatja az üzenetedet! Jobbulást: A betegség nagyon nehéz lehet. Ha valaki, aki közel áll hozzád, nehéz időszakon megy keresztül, miért ne próbálnád meg felvidítani egy kedves, édes kártyával? Rengeteg dizájnt találhatsz olyan pillanatokra, mint az anyák napja vagy az apák napja, de bocsánatkártyákat, gratulációkat, évfordulókra vagy egyszerűen csak különösebb ok nélkül!

Üdvözlőkártyák és kártyák készlete

Ha sok lapot kell küldenie, érdemes elgondolkodnia a költségekről. Talán éppen házasodni készül, és meghívókat készít, vagy vállalkozását szeretné népszerűsíteni néhány személyre szabott kártyával. A YourSurprise segítségével 12 darabos kártyakészletet választhatsz, és saját fényképeddel és dizájnoddal személyre szabhatod őket. Így megspórolja a költségeket, de mégis minőségi kártyát kap. Két formátum közül választhat: kártya és képeslap. A kártya előlapja és hátlapja személyre szabható, a kártya előlapján és belsejében pedig személyre szabható. Minden kártya tartalmazza a hozzá tartozó fehér borítékot. Így készen állnak az elküldésre! Karácsonyra is választhatsz egy karácsonyi kártyakészletet vidám témájú motívumokkal.

Pénzkártyák

Vannak olyan alkalmak, amikor a pénz szívesebben látott ajándék, de bankjegyekkel biztosan nem lehet megjelenni! Természetesen sokkal elegánsabb, ha a pénzt egy borítékban, egy dedikált üzenetet tartalmazó kártya belsejében helyezzük el.