• Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
  • Minden ajándék saját fotóval és szöveggel
  • Szeretettel készítve
Gyors fordulat!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Gyors fordulat!
Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!
Egyenesen a címzett címére
Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.
Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel
Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Személyre szabott gyertyák

Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 284 vélemények
Gézártné..
tovább 24-10-21

"Köszönöm, nagyon elégedett vagyok mindennel. Biztosan fogok még Önöktől rendelni . "

10 / 10
Viktória
tovább 24-10-21

"gyors,minden rendben volt "

10 / 10
Varga
tovább 16-10-21

"Gyors,precíz. "

10 / 10

Személyre szabott gyertyák

Ha eredeti ajándékot kereses egy házavatóra, vallási eseményre, keresztelőhöz vagy más különleges alkalomhoz, akkor egy személyre szabott gyertya tökéletes! A YourSurprise lehetőséget kínál a saját gyertya testreszabására a választott fotóval és / vagy szöveggel. Gyertyáink darabonként rendelhetők és mind testreszabhatók.

Személyre szabott gyertya üvegben

Választhatsz különféle gyertyák közül, például üvegben lévő gyertyákból vagy önálló gyertyákból. Az üveges gyertyák kerek poháralakú üvegekben kaphatók és két méretben rendelhetők; 10 x 10 x 10 cm és 8 x 9 x 9 cm. Az üvegben lévő gyertyában az a jó, hogy miután a gyertya kiégett, az üvegtartó felhasználható más célokra, például egy másik gyertyát helyezhetünk bele, tolltartónak is felhasználható vagy szobanövény tartóként is újrahasznosítható. Ez egy valóban nagyon hosszú ideig megtartható személyes ajándék.

Különféle mintákat kínálunk, amelyek közül kiválaszthatod az alkalomhoz a legjobban illőt. Feltölthetsz egy nagyobb fényképet, vagy hozzáadhatsz egy hosszabb szöveget. Alternatív megoldásként a fényképed hozzáadható az egyik szórakoztató mintához, például a címzett nevének első betűjével díszített mintákhoz.

Ha egy szórakoztató anyák napi ajándékot keresel, válassz a gyönyörű anyák napi minták közül, és lepd meg az anyukádat.

Nyomtatott gyertya

Felajánljuk azt a lehetőséget, hogy fotódat közvetlenül a gyertyára nyomtassuk, a következő méretekben; 9 x 10 cm, 13 x 7 cm és 19 x 10 cm. Minden gyertya 40-60 órán át ég, a választott mérettől függően. Ez azt jelenti, hogy a gyertya hosszú ideig élvezhető! Kiválaszthatod, hogy személyre szabod-e a gyertyát egy fényképpel, vagy létrehozhatsz egy kollázst. Különféle minták közül választhatsz, amelyek lehetővé teszik a gyertya témájának megadását és alkalmassá tételét például karácsonyra, babazsúrra, esküvőre vagy évfordulóra.

Személyre szabott vallási, keresztelői, húsvéti vagy adventi gyertya

Ha eredeti gyertyát keresel elsőáldozáshoz, kereszteléshez, húsvéti vagy karácsonyi - adventre, miért nem tervezel egyet? Online szerkesztőnk különféle mintákat kínál mindegyik alkalomra, aranyos illusztrációkkal és kedves szövegekkel. Egyszerűen töltsd fel fotódat, és hozz létre személyre szabott gyertyát ajándékba!

Személyre szabott illatos gyertya

Az illatgyertyák fantasztikus üzleti ajándékok, adható köszönetnyílvánító ajándékba vagy házavatóra, hogy nagyszerű hangulatot és illatot árasztanak az új lakásba. Az illatos gyertya fehér, vanília illatú és kis fémdobozokban rendelhető. Hozzáadhatsz egy választott fényképet, logót és / vagy szöveget a fémdobozhoz, és mi azt kinyomtatjuk és ráragasztjuk a dobozok fedelére. Bármit is választasz hozzá, mi kinyomtatjuk neked, létrehozva a saját illatos gyertya ajándékodat. Az illatos gyertyák 10, 20, 40, 60, 80 és 100 darabos kiszerelésben kapható.

Személyre szabott megemlékező gyertya

Sokan úgy gondolják, hogy a gyertyákkal gyönyörű megemlékezést tarthatnak az elhunyt szerettek emlékei felidézésére, mind temetésekre, mind az otthonukban. A személyre szabott emlék gyertya lehet a tökéletes módja a részvét nyilvánításnak, és hogy tudasd együtt érzel és rájuk gondolsz.

Az emberek gyakran úgy döntenek, hogy otthon tartják meg a megemlékezést egy fénykép és egy gyertya segítségével próbálnak hangulatot teremteni otthonukban. Ilyen eseményre nagyszerű ajándék az elhunyt fényképével nyomtatott gyertya.

Ha megfontolt ajándékot szeretnél családtagoknak vagy barátoknak, akik elvesztettek valakit, akkor az üveges gyertya egy szép ajándék lehet. Az üvegtartó újrahasználható, amint a gyertya kiégett, vagy újabb gyertyát helyezhetünk bele. Ez a gyertya lehetővé teszi a gyászolók számára, hogy különleges módon emlékezzenek a szerettükre.