Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

Dekoratív szárított virágok

A virágok olyan ajándékok, amelyeket mindenki értékel, és amelyek különböző különleges alkalmakra alkalmasak. A friss virágcsokorral ellentétben a szárított virágok hosszabb ideig eltarthatók, és az otthon vagy az iroda egyedi dekorációs elemévé válhatnak. Tudtad, hogy a virágok tudnak beszélni?! Nem, nem szó szerint, hanem átvitt értelemben! Sok mindent kommunikálhatnak: szeretlek, sajnálom, köszönöm... A szárított virágok adományozásával kifejezhetjük valakinek a szeretetünket, talán egy különleges alkalomra, mint a Valentin-nap, vagy egyszerűen csak meglephetünk valakit, akinek nincs a naptárban rögzített oka. Néha jó érzés látni a mosolyt annak az embernek az arcán, akivel törődsz, mert meglepted őt. A YourSurprise segítségével elkészítheti saját szárított virágos ajándékát, és közvetlenül az Ön által választott címre küldheti!

Szárított virágcsokor

Egy csokor szárított virág az a fajta ajándék, amely azonnal egyedi hangulatot kölcsönöz a környezetének, és nem igényel sok egyszerű törődést. Ez teszi a megfelelő ajándékká annak, aki még egy kaktuszt sem tud életben tartani, de értékeli egy csokor virág illatát és színeit. A virágcsokor egyedi ajándék, színes és illatos dekorációs elem. Csak tedd a csokrot egy szép vázába, válaszd ki a helyét, ahová kiteszed, és voilá, kész is vagy! Az ajándékkal együtt ápolási útmutatót is kap, de ne aggódjon, a virágok gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű! Kétféle dekoratív csokor közül választhat: a rózsaszín árnyalataiban pompázó virágokból vagy a kéktől a narancssárgáig terjedő árnyalatokban pompázó szárított virágokból álló színesebb csokorból. A szárított virágcsokorral együtt egy üdvözlőlapot is kap, amelyet gyorsan és egyszerűen online személyre szabhat. Válassza ki a kedvenc dizájnját, amely illik ahhoz az alkalomhoz, amelyre meg szeretne lepni valakit, adjon hozzá egy fényképet és szöveget. Ezt a szárított virágokból álló csokorral együtt kapja meg.

Dekoratív szárított virágok vázákban

Tetszik a csokor ötlete, de attól tart, hogy az ajándékot kapó személynek nem lesz vázája, amelyben megjelenítheti gyönyörű ajándékát? Olyan ajándékot készítettünk, amely nemcsak váratlan, hanem személyes lakberendezési elemmé is válik. A vázákat valójában egy fából készült tartóba helyezik, amelyet szöveggel személyre szabhat. A személyre szabott szöveget lézergravírozzuk közvetlenül a fára: Ön választja ki a szöveget és a betűtípust! Itt szabadjára engedheted kreativitásodat! Beillesztheti a címzett nevét, vagy alternatívaként egy kedves, különleges üzenetet is, amely tartalmazza, hogy mit szeretne közölni, vagy milyen alkalomból szeretné megünnepelni. A dekoratív szárított virágok gravírozott fatartóval váza nélkül is kaphatók, ami ideális azok számára, akik nem jönnek ki jól a vázákkal és poharakkal. 12 gyönyörű virágot helyeztek a fából készült tartóba, hogy olyan hatást érj el, ami szóhoz sem jutsz! Természetesen itt is személyre szabhatja a tartóját az Ön által választott szöveggel. 25 karakter áll a rendelkezésedre: használd őket okosan!

Virágküldés otthonra

Egy csokor virággal hazatérni a szerettednek, vagy egy gyönyörű virágcsokorral meglepni a szeretett nagymamát egy gyönyörű virágcsokorral nagyon édes és különleges gondolat. Nem mindig lehetséges azonban jelen lenni egy kézbesített ajándéknál. Néha a távolság vagy a zsúfolt munkarend miatt szükség lehet arra, hogy megkérjen valakit, hogy végezze el Ön helyett. A YourSurprise segítségével a fizetéskor kiválaszthatja az ajándék címzettjének címét, és mi közvetlenül a különleges személyhez szállítjuk a szárított virágokat. Így nem kell bajlódnod! Egy ingyenes kártyát is adhat közvetlenül az ajándékhoz, így mindenki tudni fogja, hogy Ön küldte.