Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Bachelorette / Bachelorette Party
Mit mondanak ügyfeleink
9.9
Lásd mind 299 vélemények
Adél
tovább 26-11-21

"Tökéletesen teljesítették a kért megrendelésem. Meglepődtem, milyen gyorsan megérkezett. Igazi profizmus.."

10 / 10
Nikolett Vivien..
tovább 23-11-21

"Jó az ötlet! Gyors a szállítás! Igényes! Szuper ajàndék! "

10 / 10
Éva
tovább 22-11-21

"Szerintem minden egyszerűen, gördülékenyen haladt. Hamar megérkezett a rendelés! "

10 / 10
Személyre szabott legény- és leánybúcsú ajándékok

A legjobb barátod házasodni készül, és te rendezed a legénybúcsút? Te vagy a legjobb barátnő és szórakoztató ötleteket keresel? Meghívtak egy leánybúcsúra, és nem tudsz mit adni a menyasszonynak? Ebben az esetben jó helyen jársz. Itt vannak a legszebb ajándékok a legény- és leánybúcsúkra. A YourSurprise oldalán pillanatok alatt személyre szabhatod az összes ajándékot névvel és fényképpel, mert tudjuk, hogy a személyre szabott búcsúztató ajándék a legjobb módja ennek, hogy különlegessé és emlékezetessé tegye az eseményt.

Ajándékötletek

Szeretnéd egy csodálatos és eredeti, személyre szabott leánybúcsú ajándékkal meglepni a leendő menyasszonyt? Ezekkel a tippekkel, segítünk megtalálni a tökéletes ajándékot erre a különleges alkalomra.

Ajándékok a menyasszonynak

Ajándékot keresel egy barátnődnek, aki szereti a szendvicseket, a jó harapnivalókat és a jó italokat? A jó italokat kedvelő menyasszony számára szeszesital ajándékot is adhatsz egy személyre szabott dobozban, hozzáadhatsz egy vicces fotót és szöveget. Garantáljuk, hogy felejthetetlen ajándék lesz. A szendvicseket és harapnivalókat kedvelő menyasszony számára személyre szabott tálaló deszkát is ajándékozhatsz. Sőt, ez remekül felhasználható a buli alatt, hogy harapnivalókat kínáljon a vendégeknek. A fatáblára gravírozzuk a leendő menyasszony nevét, és ezáltal egyedülálló ajándékká válik.

Ajándékok egy barátnőnek, akivel sok mindent átéltél az évek során és emlékekkel és utazásokkal bővült barátságotok. Ezekkel az emlékekkel és fényképekkel teli barátnak megvan a tökéletes ajándék. Személyre szabott fényképalbum. Ajánljuk az évkönyv fotóalbumot vagy az ünnepi fotóalbumot, mindkét fotóalbum testreszabható. Ez egy olyan ajándék, amely garantáltan, meghatja a leendő menyasszony szívét.

Ajándékok a búcsúbuli szervezéséhez

Annak a személynek, aki az "Igen, akarom!" hamarosan kimondja, legyen az húgod, unokatestvéred, legjobb barátod, szomszédod vagy te magad, nagyon fontos, hogy a búcsúbuli feledhetetlen élmény legyen. Érdemes emlékezni arra, hogy a leánybúcsú tökéletes alkalom arra, hogy a leendő menyasszony és vőlegény egy napot eltöltsön közeli barátaival és családjával, minden támogatást és szeretetet érezve. Mielőtt felölti a fehér ruhát, a menyasszonynak tudnia kell, hogy nincs egyedül életének ebben a gyönyörű szakaszában. Ide soroljuk ügyfeleink által legénybúcsúkra kért legtöbb ajándékot:


- Pezsgő személyre szabott dobozban : a pezsgő nem hiányozhat a búcsúbuliból. Ha a pezsgő a menyasszony vagy vőlegény kedvenc itala? Tökéletes ajándék a különleges alkalom és boldogság megünneplésére. A különleges hatás érdekében személyre szabhatod a pezsgőspoharakat a résztvevő vendégek, barátok nevével! Így szép emlék lehet, amit megtarthatnak az esküvő előtt együtt töltött napról.

- Borosüveg személyre szabott címkével : Ha nem szeretik pezsgőt, akkor a búcsúbuli másik népszerű itala a bor. A bor egy elegáns és fényűző ital, amely tökéletes egy ilyen különleges alkalomhoz. Ezen felül személyre szabhatod a borosüveg címkéjét, ezáltal nagyon egyedi és személyes lesz az ajándék.

- Fényképes kulcstartó : ha szép emléktárgyat akarsz ajándékozni a legény- és leánybúcsú összes vendégének, akkor nincs jobb, mint egy személyre szabott kulcstartó. Válassz néhány egyedi fényképet vagy szöveget a kulcstartóra, és tedd emlékezetessé ezt az alkalmat.

- Személyre szabott sapkák / kalapok: a személyre szabott kalapok nagyon népszerűek a búcsúbulikon. Amikor a menyasszony és vőlegény barátai úgy döntenek, hogy elmennek valahova, hogy együtt ünnepeljenek, akkor a legjobb módja annak hogy egy egyedi ruhadarabbal hívják fel magukra a figyelmet és hogy tudják ki és ki nem tartozik a legénységhez. Ezért javasoljuk a személyre szabott kalapokat. Ezenkívül a vőlegénnyel és a menyasszonnyal kapcsolatos képeket és vicces kifejezéseket tervezhetsz a sapkákra. Egy másik ötlet, ami tetszhet, a személyre szabott póló, amelyek nagyon népszerű ajándéktárgyak a leánybúcsúkon.

- Személyre szabott strandpapucs: a leánybúcsúk számára a nyári parti elengedhetetlen kelléke és egyben tökéletes ajándék, személyre szabott egyujjas strandpapucs. Minden vendégnek egyedi papucsban ünnepelhet! Garantáljuk, hogy szeretni fogják őket!

Végül van más ajándékunk is, amelyek tökéletesek lehetnek erre az alkalomra. Mint a személyre szabott polaroid fotók, a személyre szabott csokoládék és a személyre szabott üdvözlőkártyák.
Mire vársz? Készüljön fel a valaha volt legjobb leány- és legénybúcsúra! Búcsúzz el nagyszerű módon, és kezdj új életszakaszt, tele jó hangulatú emlékekkel!