Szállítás az általad megadott címre

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Szállítás az általad megadott címre

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon postázzuk.

Minden ajándék egyedi képpel és szöveggel

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Ingyenes ajándékkártya minden rendeléshez

Kényeztesd szeretteidet egy egyedi ajándékkal! Varázsold el családodat, barátaidat és ismerőseidet egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhetsz a választott címre.

4 Ajándékok

A Peaky Blinders utolsó évada nagyon közel van! Amíg arra vársz, hogy kiderüljön, mi lesz Shelbyékkel, miért ne lephetnéd meg magad vagy a sorozat egy rajongóját? Ha ajándékot keres egy igazi Peaky Blinders-rajongónak, lepje meg egy Peaky Blinders szeszesitalos üveggel üveggel. A poharat személyre szabhatja névvel és/vagy szöveggel, és mi gravírozzuk Önnek! Nézze meg az összes Peaky Blinders tematikus ajándékunkat, és kezdje el személyre szabni azt most

Gadget Peaky Blinders

Peaky Blinders palackjaink tökéletes kütyü a sorozat minden rajongója számára. Nemcsak egy különleges alkalomra tökéletes ajándék, hanem arra is, hogy elkényeztesse magát, és megünnepelje a várva várt utolsó évadot. Végül Ön és barátai visszarepülhetnek az 1920-as évek Birminghamjébe, és élvezhetik kedvenc italukat. Az üvegek nem csupán gyűjtői darabok, hanem kiváló minőségű whiskyt, rumot vagy gint tartalmaznak, amelyeket Angliában gyártanak, ott, ahonnan kedvenc gengsztereink származnak!

Confezione di Whisky Peaky Blinders con bicchiere

Per gli amanti del whisky e di Peaky Blinders puoi acquistare una confezione di whisky irlandese Sadler Blended. Ti basta scegliere un nome o testo da incidere sul vetro del bicchiere.

Csomag Peaky Blinders Whisky fa gravírozással

Személyre szabott pohár helyett választhat egy gravírozással ellátott, személyre szabott fadobozt is. Csak válassza ki a szöveget, és mi személyre szabjuk Önnek. Belsejében egy üveg Peaky Blinders whisky van.

Egy csomag Peaky Blinders gin

Természetesen a gin szerelmeseiről sem feledkeztünk meg! Fedezze fel a Peaky Blinders gin finom csomagját. Belül egy üveg gint és egy gravírozott poharat talál. Az üvegbe gravírozzuk az Ön által választott nevet vagy szöveget.

Hogyan marjuk az üveget?

A legújabb technikák és egy speciális gép segítségével bármilyen szöveget lézergravírozhatunk üvegre. Így a gravírozás tartós és ellenáll a mosogatógépek hőmérsékletének is.