• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
miffy
Miffy nyuszi - Gyermek evőeszközök
Miffy nyuszi - Gyerek kötény
Miffy nyuszi - Telefon tok
Miffy nyuszi - bevásárló táska - fehér
Miffy nyuszi - Konyhai kötény
Miffy nyuszi - Kenyérsütő
Miffy nyuszi medve

miffy

A miffy 1955-es születése óta a nyuszi ellopta a szívünket. miffy világhírű. Sokan nőttünk fel a miffy és barátai kalandjairól. Az illusztrációk gyönyörű egyszerűsége és a nyuszi édes és ártatlan személyisége egy nyerő kombináció. Mert ki nem szereti a miffyt? Ezért a miffy témájú ajándékok minden korosztály számára népszerűek! Személyre szabhatja a miffy ajándékot egy névvel vagy fényképpel, hogy szórakoztató és személyes ajándék legyen.

Miffy táska

Te vagy a gyereked nagy miffy rajongók? Hozd magad és családod mindenhol! A miffy bevásárló táskák szuper szórakozást tesznek az élelmiszerboltba. Kinyomtathatja a nevét a táskájára, vagy válassza ki a kedvenc fotóját, hogy hozzáadja a különleges miffy designt. Ezek a miffy táskák nemcsak a bevásárló táskát jelentik, hanem tökéletes zsákot biztosítanak az alvónapok, a napközi és az iskola számára. Adja meg ezt a gyönyörű miffy táskát ajándékként egy gyermeknek vagy egy barátnak, születésnapi, baba zuhanyzónak vagy az iskolai ajándéknak.

Miffy telefontok

Egyedülálló és személyes ajándékot keres? Adja meg a miffy rajongónak egy eredeti miffy telefontokot ! Ez a jelen biztosítja, hogy a telefon mindig biztonságos legyen, és egyszerre szuper aranyosnak tűnik. A miffy telefonok különböző telefonmodellekhez és különböző kivitelekhez kaphatók. A telefonos tokok stílusos, fehér vagy fekete színben kaphatók. Adja hozzá a nevét a designhoz, hogy személyes ajándék legyen. Minden miffy rajongó megmutatja ezt az egyedülálló telefont, bármi esélyt kap!