• Minden ajándék a saját képpeddel és szövegeddel készül
  • Szeretettel készítve
  • Több mint 2000 személyre szabott ajándék!
Minden Nyári ajándék

Nyári

A nyári időszámítás az év legjobb ideje lehet! A hőmérséklet emelkedik, a napok hosszabbak és az ég kék. A legtöbb gyereknek iskolai szabadsága van nyáron. A legtöbb felnőtt is. Ön is várja az év napos idejét? Töltsön napjainkat a tengerparton, élvezze a frissítő italokat a barátokkal és a nagy grillezőket a kertben. A legjobb nyári ajándékokat kerekítettük fel.

Strand kiegészítők

Hűvös és egyedi tengerparti kiegészítőket keres? A személyre szabott törülköző az ajándék az Ön számára! Nyomtassa ki a nevét vagy fotóját egy törülközőre, hogy senki ne ellopja a fő helyét a strandon. Hozd a törölközőt, a fényvédőt és a vizes palackot a strandon saját strandzsákodban . Senki sem lesz ugyanaz a zsák, mint te, mert a táskádat nagyon könnyen megtervezheti. Teljesítsd a tengerparti megjelenést személyre szabott papucsokkal . Válasszon egyet a napos formatervezési minták közül, és adjon hozzá fotót és szöveget. Kezdjük az ünnepeket!

Személyre szabott kötény

Egy napsütéses nap után a strandon lehet, hogy kicsit éhes. Egy szép napon, mint ez, szeretné élvezni a napot a lehető legteljesebb mértékben, ezért miért nem eszik kívül is? Úgy néz ki, mint egy igazi BBQ séf a saját személyre szabott kötényével . Nem csak egy kötény, valódi BBQ kötény! Ez a kötény spatulával, villával és fogószárral és sütő kesztyűvel rendelkezik. Mind a kötény, mind a sütő kesztyű könnyen személyre szabható a szerkesztőben. Most a ruháid és a kezed védve vannak az égésektől és a foltoktól. Tűz fel a barbecue-t!

Egyedi sapkák

Mindannyian ott voltunk; elfelejtetted a napsugárzást a nyár első napjain, és ennek következtében csúnya napégés következett be. Mindig megígérjük magunknak, hogy nem csináljuk ugyanezt a következő évben. Egyéni sapkával könnyebb megtartani ezt az ígéretet magának. Egy nap után a strandon és egy napsütéses BBQ estén valószínűleg meg kell védenie a fejét és arcát a több naptól, hogy megelőzze a napégést. Kellemes képet vagy szöveget kell nyomtatni a kupakra, és van egy nyári tartozék, amit minden nap viselhet!