Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeret
Alumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeretAlumínium képkeret

Alumínium képkeret

Méret
5.699 Ft
Üzleti rend
A legjobb képek a legjobb nyomtatási minőségben
Karcálló és külső használatra is alkalmas
Teljesítsd ajándékodat a praktikus szerelési rendszerrel
Gyönyörű Chromaluxe alumínium fényes bevonattal

Ajándékok leírása

További információ a ChromaLuxe képkeretről:
Márka: ChromaLuxe
Anyag: karcálló alumínium fényes bevonattal
Nyomtatás: kiváló minőségű színes nyomtatási technika rendkívül nagy felbontásban
Mérések: 15x20 cm
Mélység: 1 mm
Extra: praktikus állvány

Még a legjobb fényképek is még szebbek lesznek a ChromaLuxe alumínium képkeretén!

Olyan terméket keres, amely a kedvenc fotó pillanatát különleges módon mutatja? Ha igen, a ChromaLuxe képkeret pontosan az, amire szüksége van! A képek a lehető legjobb minőségben lesznek nyomtatva a gyönyörű ChromaLuxe alumíniumra. A ChromaLuxe kiváló technikája és kiváló minőségű nyomtatása. Még a szakemberek is választják ezt az anyagot bármi másra, és ezért a professzionális fotólaborokban használják a világ minden tájáról. A ChromaLuxe képkeret segítségével vigye be kedvenc fotóját egy igazi szemvédőbe belsejében!

A ChromaLuxe képkeretek különböző méretűek. Így mindig megtalálja a tökéletes méretet a képedhez! A fényképe az alumínium képkeretre kiváló minőségű nyomtatásra kerül. A ChromaLuxe segítségével biztos lehet benne, hogy a fotón lenyűgöző fényes és mély színek lesznek. A képkeret karcolásálló és UV-ellenálló, így sok éven át élvezheti kedvenc fotóját. Az ingyenes kiegészítő állvány segítségével azonnal elhelyezheti ChromaLuxe képkeretét, bárhol is szeretné!

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?