Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptár
Születésnapi naptárSzületésnapi naptárSzületésnapi naptárSzületésnapi naptárSzületésnapi naptárSzületésnapi naptárSzületésnapi naptár

Születésnapi naptár

Méret
5.199 Ft
Üzleti rend
Szoba 13 fotóra, tiszta és gyönyörű színes kivitelben
Kényelmes huzal-spirál szerelőhoroggal

Ajándékok leírása

További információ a személyre szabott születésnapi naptárról 
Papír: 250 gramm 
Méretek: 21,4 x 29,7 cm 
Nyomtatás: egyoldalas teljes szín 
Kötés: fehér spirálkötés 
Testreszabás: 13 oldal; 12 hónap és a fedél 
 

Készítsen egyedi születésnapi naptárat kedvenc fotóival!

Élvezze kedvenc fotóit egész évben ezzel az egyedülálló, személyre szabott születésnapi naptárral. Például minden hónapban hozzáadhatja kedvenc fotóit a születésnapi naptárhoz. Valóban egyedülálló módja annak, hogy nyomon kövesse az összes születésnapot. Meghatározza, hogy melyik fotó kerüljön elhelyezésre a hónap alatt. Válasszon egy olyan fotót, amely megfelel a hónapnak, például egy téli sportfotót decemberben, egy Valentin-nap fotót februárban és egy szép nyaralófotót nyáron. Vagy töltse fel csodálatos tájképeket évszakonként vagy kedvenc családi fotóit. A választás a tiéd!

A személyre szabott születésnapi naptár szórakoztató a saját tervezésére, de tökéletes ajándék. Egy ilyen személyre szabott születésnapi naptár olyan ajándék, amely csodálatosnak tűnik és hasznos és praktikus lesz az elkövetkező években! Hangolja fel a személyre szabott születésnapi naptárat a fürdőszobában, a konyhában vagy egy másik helyen, ahol szorosan figyelheti a születésnapokat. Egyedülálló fali dekoráció! Nagyon egyszerű születésnapi naptár készítése; válasszon egyet a vidám és szórakoztató tervek közül a szerkesztőben, és egyszerűen töltse fel fényképeit. A naptárakat ezután egyoldalas és teljes színnel nyomtatják szilárd és laminált papírra.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?