Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvel
Üveg csecsebecse névvelÜveg csecsebecse névvelÜveg csecsebecse névvelÜveg csecsebecse névvelÜveg csecsebecse névvelÜveg csecsebecse névvel

Üveg csecsebecse névvel

Válassza ki a színt
Összeg
4.699 Ft
Üzleti rend
Az Ön által választott szállítási cím
Ajándékdobozban + ingyenes ajándékkártya
100% -os minőség garantált

Ajándékok leírása

További információ az üveg karácsonyi baublesról:
Összeg: 2 készlet
Méret: Ø 8 cm
Anyag: kiváló minőségű fényes üveg (nem átlátszó)
Színek: arany, ezüst és piros
Testreszabás: Névvel és / vagy szöveggel
Gravírozás: nagy pontosságú lézeres technika
Helyszín: egyoldalas közepe a labdán
Korona: arany, string

Adja meg a karácsonyfát egy pohár karácsonyi csecsebecse személyre szabott névvel vagy szöveggel

Semmi sem veri a fát a legszebb karácsonyi baubles díszítésével! Ebben az évben egyszeri karácsonyi dekorációval egy igazi személyes kapcsolatot biztosít a szöveggel díszített karácsonyi csecsebecse. Ezeket az üveg karácsonyi baublesat egyedül tervezed. Például kiválaszthat egy szórakoztató karácsonyi üzenetet a (nagy) gyerekektől, vagy az első karácsonyi ünnepnapját. Szuper szórakozás a legjobb barátod, a szomszéd vagy az egész család számára. És nyilvánvalóan lógni a saját karácsonyfát.

A személyre szabott karácsonyi csecsebecse kiváló minőségű üvegből készül, és arany színű koronával rendelkezik. Tehát a karácsonyi golyókat közvetlenül a fában, a becsület helyén lehet lógni. Miután egyáltalán nem hoztak létre ünnepi tervet, a karácsonyi csecsebecse, a szeretet és a pontosság mellett fogjuk gravírozni a teremtményünket. Tehát a személyes karácsonyi dísze valóban egy-egy-egy-fajta karácsonyi ajándék. Már a karácsonyi szellemben vagy? Kezdje a személyre szabást azonnal, és hozzon létre egy egyedülálló karácsonyi díszet az egész családnak!

Karácsonyi baubles minden kollégádnak? Nagyobb mennyiségek esetén vegye fel a kapcsolatot üzleti egységünkkel.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?