Gyors fordulat!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Gyors fordulat!

Szuper gyors szállítás! A legtöbb, 16:00 előtt megrendelt ajándékot ugyanazon a napon küldjük el!

Egyenesen a címzett címére

Minden ajándék fotóval és szöveggel. Termékeink annyira egyediek, mert az Ön által tervezték őket. Kiváló ajándékok minden alkalomra, még a legkisebbekre is, például amikor köszönöm vagy hiányozni akar.

Minden ajándék személyre szabott fotóval és / vagy szöveggel

Kényeztesse szeretteit egy egyedi ajándékkal, még akkor is, ha nem tudod magadnak adni. Varázsolja el családját, barátait és ismerőseit egy személyes ajándékkal, amelyet kézbesítéssel küldhet a választott címre vagy akár a postaládájába is.

Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartó
Üveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartóÜveg gyertyatartó

Üveg gyertyatartó

Méret
4.899 Ft
Üzleti rend
Személyre szabott névvel és fényképpel
Kép tökéletes nyomtatása a legszebb színekben
Szuper erős üveg elegáns stílusban
45 égési óra

Ajándékok leírása

További információ a nyomtatott gyertyatartóról: 
Anyag: 8 mm vastag, kiváló minőségű üveg 
Magasság: 10 cm 
Átmérő: 10 cm 
Szín: fehér üveg fehér gyertyával 
Égési idő: 45 óra 
Személyre szabás: fénykép, név és / vagy logó 
Nyomtatás: tökéletes és teljes színben 
Kivitel: laminált vinil

Jó tudni: 
Amikor a gyertya felgyulladt, a gyertyatartót újratöltheti vagy más célra felhasználhatja, például tolltartót vagy növénytálcát. Ez lehetővé teszi, hogy az elkövetkező években használd az ajándékodat.

A személyre szabott gyertyatartó nagy ajándékot ad minden otthonnak

Ki fogja meglepni ezt a hangulatos ajándékot? A személyre szabott gyertya a legszebb meglepetés. Ez a gyertyatartó különösen különleges, mivel maga is megtervezheti a címkét. Ez azt jelenti, hogy a nyomtatott gyertyatartó minden alkalomra alkalmas, mint pl. Háztartás, születésnap, évforduló vagy más ünnepi alkalom. Egy gyertya is egy gyönyörű gyász ajándékot tesz, amelyen keresztül emlékezhet a szeretteire. A lehetőségek végtelenek.

A gyertyatartó szuper erős üvegből készült, tejfehér színnel, amely lehetővé teszi a személyre szabott címke megjelenítését. A gyertya legalább 45 órát fog égetni, ami azt jelenti, hogy jó ideje élvezheti a teremtést. A személyre szabott gyertya létrehozása egyszerű. Egyszerűen add hozzá az Ön által választott szöveget és / vagy fotót az egyik stílusos kialakításhoz. Ezután nagy gondossággal és pontosan kinyomtatjuk a létrehozást a címkére. Most hozzon létre egy egyedi tartozékot otthonának!

Érdekli a logó nyomtatása erre a gyertyára? További információért forduljon üzletágunkhoz.

GYIK

Személyre szabás és rendelés
Mi a személyre szabás és hogyan működik ez a munka a honlapon?
Elkezdheti az ajándék készítését, ha rákattint a zöld "kezdődik itt" gombra. Ajándékszerkesztőnkben az ajándékot személyre szabhatja az Ön kívánságainak megfelelően: adja hozzá saját képét és / vagy szövegét. Ha szeretné, akkor is választhat egy hűvös designt, hogy az ajándékot egyedülállóvá tegye.

Az ár tartalmazza a személyre szabást?
A weboldalon feltüntetett ár tartalmazza az ajándék személyre szabását. Szép és tiszta!

Honnan tudhatom, hogy a képem jó minőségű?
Az ajándékszerkesztőben értesítést kap, ha a kép minősége nem elegendő. Kétsége van a kép minősége előtt vagy az értesítés után? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Milyen formátumokat tölthetek fel?
JPG és PNG fájlokat tölthetünk be a szerkesztõbe. Túlságosan technikai-e, vagy van-e más formátumú képe, amelyet használni szeretne? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz. Örömmel segítenek neked, hogy meg tudod csinálni az ajándékot!

Mi van, ha a kívánt szín vagy opció nem érhető el?
Egy adott ajándékot vagy ajándékot keres egy bizonyos színben, de ez nem szerepel a honlapon? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz; örömmel segítenek!

Hogyan adhatok hozzá kártyát az ajándékomhoz? Mi pontosan a kártya?
Ha a bevásárlókosárban a "Szabad kártya" gombra kattint, akkor ajándékba adhat egy szórakoztató kártyát. Ezzel a kártyával személyes üzenetet küldhet, így a címzett pontosan tudja, hogy ki fogja megköszönni ezt a szép meglepetését.

Csomagolt ajándékom?
Jelenleg nincs (még) ajándékcsomagolási szolgáltatásunk a jelenlétének becsomagolására. Ajándékunkat ünnepi csomagolásban szállítjuk. Ez azt jelenti, hogy ajándékod készen áll, vagy közvetlenül a címzettnek küldhető.
Szállítási idő, szállítási lehetőségek és szállítási költségek
Választhatok egy szállítási dátumot?
Konkrét szállítási dátumot nem lehet kiválasztani.

Mi a szállítási idő és mikor kapom meg az ajándékomat?
A szállítási idő az ajándék termékoldalán található. Bízhat abban, hogy a mi fuvarozónk a mai napon ajándékot szállít.

Milyen szállítási opciókat választhatok?
Jelenleg nem lehetséges (még) kiválasztani a szállítási módot. A megrendelni kívánt ajándék csomagként vagy postai küldeményként kerül elküldésre. Szeretné tudni, hogy melyik opcióba tartozik a rendelés? Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Fizetés
Hogyan fizethetem meg a megrendelésemet?
A következő fizetési módokat kínáljuk: iDeal, Paypal, hitelkártya, számla Klarna útján vagy kézi átutalás. Kézi fizetési átutalás esetén kérjük, vegye figyelembe egy további 3 napot az ajándékának kézbesítéséhez.

Ajándék érkezett
Mi van, ha az ajándék nem teljesen az én szeretetem?
Nagyon sajnáljuk, hogy ajándékod nem tetszik. Kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, szívesen segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

A számlát a megrendeléssel együtt küldték?
A megrendeléssel nem küldünk számlát. A számlát mindig a visszaigazoló e-mailben kapja meg, és mindig megtalálja a MySurprise-fiókjában. Ez azt jelenti, hogy az ajándékot közvetlenül a címzettnek szállíthatja, így igazi meglepetés!
Mutass többet
Mutass kevesebbet

Üzleti ajándék?

Érdekli a nagyobb számok megrendelése? Kérjük, vegye fel a kapcsolatot és megkapja azonnali árajánlatot. Munkanapokon 8: 30-17: 00 óra között állunk rendelkezésre.

Minden ajándék egyedi személyre szabással
A tömeges megrendeléseket könnyen elküldheti
Szállítás világszerte
Szállítás közvetlenül a címzettnek

Szeretne e-mailben megkapni az ajánlatot?